I-See 論壇 » JPOP區 » アリス九號個桌布(終於都齊晒)

2006-2-13 07:23 PM 雅泉
アリス九號個桌布(終於都齊晒)

[b]多謝大家一直以來對我個支持~今次一次過送上3
副A9個桌面~[/b]

[[i] 本帖最後由 雅泉 於 2006-2-19 10:08 PM 編輯 [/i]]

2006-2-13 10:28 PM ~雅~
吾錯吾錯...(__.__)"

2006-2-13 10:50 PM 神葬
[b][color=ff3399]
          幾好呀,,

support![/color][/b]

2006-2-13 11:12 PM 雅泉
THX

我其實有做多副虎個~BUT呢張靓點SO就貼~WAKAKA~~我發覺自己越來越鍾意將~~

2006-2-14 12:00 AM seki
wakaka∼∼我而家黎幫你推貼la∼∼
你而家鍾意ar將ge∼咪整多几張ar將個law∼∼
順便比埋我∼∼wakaka∼

2006-2-14 03:19 AM 雅泉
.....

.........(感動中)你地都係我好FD~FD愛你地阿......(繼續感動)...好!!!!我決定再做多點來回報大家^_^

2006-2-14 03:25 AM 雅泉
THX

[quote]原帖由 [i]★~雅~☆[/i] 於 2006-2-14 12:42 AM 發表
整得幾靚喎!!support!! [/quote]
多謝阿~~我地一起努力阿>_<

2006-2-14 03:28 AM 雅泉
[quote]原帖由 [i]seki[/i] 於 2006-2-14 12:00 AM 發表
wakaka∼∼我而家黎幫你推貼la∼∼
你而家鍾意ar將ge∼咪整多几張ar將個law∼∼
順便比埋我∼∼wakaka∼ [/quote]
嗯~~我鍾意將多半係你[害]個~..WAKAKA~你放心等我整多點將個~實第一個比你~~WAKAKA~~

2006-2-14 03:30 AM 雅泉
[quote]原帖由 [i]ar吞[/i] 於 2006-2-13 10:50 PM 發表
[b][color=ff3399]
          幾好呀,,

support![/color][/b] [/quote]
好FD~FD就係好FD~FD我唸我唔洗同你講多謝LU~不過都講聲唔該晒HAHAHA~

[[i] 本帖最後由 雅泉 於 2006-2-14 03:42 AM 編輯 [/i]]

2006-2-14 03:33 AM 雅泉
[quote]原帖由 [i]~雅~[/i] 於 2006-2-13 10:28 PM 發表
吾錯吾錯...(__.__)" [/quote]
WAKAKAKA~我可愛個FD~FD愛死你LU(開玩笑講詐....)~><第一個就係你回帖~坐沙發係米好舒服阿~~WAKAKA~

2006-2-14 03:47 AM 雅泉
[quote]原帖由 [i]★~雅~☆[/i] 於 2006-2-14 03:38 AM 發表
爆愛hiroto!!整張hiroto la!! [/quote]
好阿~~不過我沒有更多hiroto個圖阿~唔知整唔整到^_^BUT你放心~我以加就同你整

2006-2-14 04:30 AM 雅泉
阿呀

唔加得圖LU~~添天先了~~~~~~

2006-2-14 05:57 PM 雅泉
[quote]原帖由 [i]★~雅~☆[/i] 於 2006-2-14 03:38 AM 發表
爆愛hiroto!!整張hiroto la!! [/quote]
今晚4點我回加hiroto個圖~~WAKAKA~呢張我晒左成個鐘整~希望你見到會鐘意啦~~^_^

2006-2-14 07:21 PM dikdik
整得好令呀...
兩張都仲意呀....十卜.

2006-2-14 08:39 PM Xanthe.
很美*V*爆多的A9 ,我愛九龍那張=33=''
弄多1點AHH*U*!SUPP0RT ,

2006-2-14 08:48 PM 雅泉
[quote]原帖由 [i]MsChingChinG`[/i] 於 2006-2-14 08:39 PM 發表
很美*V*爆多的A9 ,我愛九龍那張=33=''
弄多1點AHH*U*!SUPP0RT , [/quote]
WAKAKA~我係新手~多多指教~~如果你唔介意個話~今天凌晨4點我會加多両副圖~~WAKAKAKA

2006-2-17 08:18 PM maki
好靚呀~
多謝你ge分享!!
hiroto萬歲~~

2006-2-17 08:46 PM R_YAN`
幾靚WOR!!!!
整多D LA>V<"

2006-2-18 05:30 PM 雅泉
[quote]原帖由 [i]望月紫音[/i] 於 2006-2-15 01:33 AM 發表
-0-”
自己整ge/.///都唔錯啵*”
都要thx你唷*”
呵呵..* [/quote]
好感動阿~~連紫音都來推我~雖然我做得好水皮~~仲係用小畫家~埃~~

2006-2-18 05:32 PM 雅泉
[quote]原帖由 [i]★~雅~☆[/i] 於 2006-2-15 04:34 AM 發表

:em32:好靚ar張hiroto!!support!! [/quote]
真係~thx阿~我決定下次用GIF5做~~WAKAKA到時一定要支持我阿
^_^仲有多謝你個回帖

頁: [1] 2 3