I-See 論壇 » JPOP區 » 點解冇人討論an cafe ge...=3=

2006-3-28 09:33 PM 2豬_vanx22
點解冇人討論an cafe ge...=3=

如題la.....大家中唔中2 an cafe ga呢?定係你地聽過未呢?

我覺得坊真係好可愛~~miku都係~~

有興趣都可以一齊黎傾下~~

2006-3-29 10:12 PM 貓子`'
大好KANON.坊.MIKU.xD
我侭行進曲超好聽.

坊的聲音不是想像中的小女孩聲音(淚奔)

2006-4-5 07:06 PM 2豬_vanx22
呵....ysss~~真係幾好聽~~
唉,,點解d好野得咁少人識欣賞ge....=3=

2006-4-15 10:42 PM 五月
聽過了..個人最喜歡坊和MIKU(因為他們也可愛嘛-\/-''+)
第1次看一個關於an cafe的interview時,,真的以為坊是女呢..
不過聽完之後,,覺得坊如果不出聲的話,,就一定會像個女生=3=

2006-4-21 02:48 PM iamBONNIE
我想聽聽坊的聲音 .. =V=
如果唔講`真係唔知坊係男 =V=
MIKU很可愛.... '' -V-`

2006-4-22 01:17 PM visky609
我都幾鐘意佢地!!!
佢地首新歌好正,,,
副歌都好正>3333<

2006-4-25 06:21 PM HIROTO
我第1次聽佢地首歌已經中2左個主音把聲,,超正!!!!!!!!!!

2006-11-6 04:03 AM 細張
我愛Miku`*v*

2006-11-8 04:51 PM 某鎖
我中意miku把聲 (大心)

2006-11-25 10:27 PM madness
miku把聲好特別(:
對於佢地.只係欣賞既態度.

2007-6-8 12:07 PM 楊小藍
我都好愛an cafe架..我都覺得冇咩人會討論an cafe-0-'''
最愛的是【坊】呀>v<v 超可愛...曾經聽過下佢的聲音
都不錯的... 第2愛是【M1KU】都好可愛..唱既歌好好聽

2007-6-30 06:29 PM CECI0822
MIKU把聲好得意喔=]
  我個人比較鍾意小坊=]

2007-10-14 12:43 PM massu_tarcy
而家小坊都走左啦..
多左兩個新仔..
唔仲意果個爆炸頭:sYZ92E7:

頁: [1]