I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » [原創]星空下的種子.....(第五話出左la)...

2006-4-15 06:48 PM 阿wing
[原創]星空下的種子.....(第五話出左la)...

「人物簡介」
寧兒:性格直率,中三女生,愛運動的女孩
阿南:喜歡收藏自己,中三男生,班中的高材生,很受女孩歡迎
游柔:中三女生,,喜歡研究別人的戀情
阿海:好動的男孩,喜歡到處結識女孩
阿雪:性格衝動的一名中三女孩
皓峰:性格開朗,不會因小事而生氣的男孩
詩敏:自以為自己美麗、可愛、自大的富翁千金
阿正:家境貧窮,想找有錢的另一半
**** 付費信息,已經隱藏 *****

[[i] 本帖最後由 阿wing 於 2006-12-17 03:56 PM 編輯 [/i]]

2006-4-15 06:50 PM ╭「牙詠。╯
幾好牙@@"
唔錯…
十卜你

2006-4-15 11:44 PM 小欣_b
幾好睇喎!!!!
繼續作la..十卜.....fighting..........

2006-4-16 01:05 AM 小ching
作得幾好呀...
十卜十卜∼!

2006-4-17 01:57 AM 阿wing
[quote]原帖由 [i]lingling16[/i] 於 2006-4-16 12:58 AM 發表
幾好睇呀....十卜你呀...
仲有無架?? [/quote]

[color=Blue]有呀...梗係有喇.....希望你會繼續支持!!![/color]

2006-6-29 02:51 PM yuen_yee
好睇呀......有一個女主角個名同我個網名一樣ga~
哈哈...........真係咁岩得咁橋!

2006-6-29 03:39 PM 小欣_b
南真係中2詩敏牙???我仲以為佢會中2寧tim....

十卜....

2006-11-2 05:58 PM 阿wing
[quote]原帖由 [i]小欣_b[/i] 於 2006-6-29 03:39 PM 發表
南真係中2詩敏牙???我仲以為佢會中2寧tim....

十卜.... [/quote]

[color=#00daff]都唔係既,,,,你睇埋落去咪知囉,,,,
[/color]

2006-11-10 08:46 AM 威風琳琳:D
十卜..
巧巧睇..

2006-12-10 08:35 PM 阿wing
大家入黎睇啦~第5話出左啦,,,
比d意見我la~!

頁: [1]