I-See 論壇 » TW empire » 喬傑立專區 » in王子變青蛙,大家like明道定紹偉牙??

2006-4-16 04:40 PM 妙麗^.^
in王子變青蛙,大家like明道定紹偉牙??

我比較like[b]筒篙[/b]同埋[b]子騫[/b]......至於單圴昊><

唔知大家又點呢^^

2006-4-16 05:09 PM 餅`Y-IN
我鐘意明道(筒篙/單圴昊)多D,,*

2006-4-16 07:43 PM KIRA..]]
=v=緊係紹偉,,,我的次愛xdd....最愛仁甫=v=

2006-4-16 09:09 PM BIG.1986
我喜歡<<明道>>多D.......

2006-4-17 10:33 PM 愛布
緊係明道喇”’ XDD 令仔d~

2006-4-18 01:24 PM Gloria
哈哈,,,緊係紹偉啦..我的最愛呢’’
=v=’’對不起嗎仁甫<你變成了次愛呢’’

2006-4-18 06:55 PM j0ey.;)
我鍾意(筒篙/單圴昊)尼個多D..

2006-4-20 12:24 AM yan9284
我最中2’’’’明道(筒篙/單圴昊)’’’

2006-4-20 04:24 PM KeiaKo
十卜明道la~
佢令仔好多~
>3<

2006-4-28 09:33 AM justlove1217
第1次睇就like明道,
之後,就比紹偉吸引住~~XDDDDDD

2006-5-4 12:03 AM 樂韻
紹偉呀~~~
他真是個好男人!!!

2006-5-4 08:40 PM SUET926
緊係明道LA""佢令仔D__*XDD

2006-5-7 05:12 PM love_ivy
我鍾意明道多d~hehe..^^"

2006-5-7 08:23 PM 你還愛我嗎?
點樣我都係禁中意明道牙!!!!!>w<

2006-5-8 07:27 PM cherry02152005
我一定會覺得是明道的,,,,
他又帥,,,又高大,,,又MAN,,,又有趣,,,又紅,,,又有男子氣慨,,,可以保護我唷!!/\/\"
他這樣子的男性,,,怎麼可以可愛他的呢????
他就是我心目中的男朋友的類型了,,,,,,愛死他啦,,,,Cherry Love Him Forever啊!!!!

2006-5-10 02:21 PM +欣_愛死明道
鍾意明道...明道.....

2006-5-10 09:44 PM 琛藍天空
明道la....
好令仔牙!
'~明道foreve~r'!

2006-5-11 07:23 AM Gloria
[quote]原帖由 [i]cherry02152005[/i] 於 2006-5-8 07:27 PM 發表
我一定會覺得是明道的,,,,
他又帥,,,又高大,,,又MAN,,,又有趣,,,又紅,,,又有男子氣慨,,,可以保護我唷!!/\/\"
他這樣子的男性,,,怎麼可以可愛他的呢????
他就是我心目中的男朋友的類型了,,,,,,愛死他啦,, ... [/quote]

佢真的很好呀><’’
不過最衰就係佢鍾意大過佢GE人’’

2006-5-14 03:10 PM 100/100純天使
我簡左明道唷...做得好好~~~

2006-5-14 06:57 PM NONAMEKK
紹偉!!!! 支持紹偉!!
不覺得紹偉什麼比不上明道 .___.

頁: [1] 2 3