I-See 論壇 » TW empire » 喬傑立專區 » 轉,,你地支持明道和王紹偉來港宣傳嗎?

2006-4-20 03:03 PM 餅`Y-IN
轉,,你地支持明道和王紹偉來港宣傳嗎?

TVB 力邀明道和王紹偉等主角來港宣傳!

標榜正面向上的勵志偶像劇【愛情魔髮師】播出後不但深受觀眾喜愛,
同時堅持全新劇本創作三立電視,在【愛】劇播出短短時間內,
海外授權已遍及全世界高達九大國家地區:
包括大陸地區、菲律賓、新加坡、日本、北美、
紐西蘭、境外衛星華宇頻道外,值得一提是,
繼【王子變青蛙】日前已成功挺進華人最大電視台香港TVB後,
【愛】劇緊接在後,這也是香港TVB十餘年前播出台劇「包青天」後,
近期再度攻佔香港TVB的台灣戲劇,耳聞【愛】成功進軍國際市場,
【愛】劇主角明道、王紹偉、曾之喬異同同聲表示,
這是台灣的驕傲!同時香港TVB預計將在最短時間內,
儘速安排這個目前全台最風靡的當紅偶像劇【愛】劇的播出。

目前正在香港TVB熱播的【王子變青蛙】,由於在香港播出造成轟動,
同時已確定買下【愛情魔髮師】播出權利的香港TVB,
日前正積極邀約明道,王紹偉等主要演員赴港宣傳,
礙於【愛】劇拍戲檔期,三立正與劇組協調宣傳行程,
同時下週二香港TVB將先行安排香港雜誌與明道進行越洋電話採訪。

P.S.轉自settv

[size=3][color=Red][b]我個人就支持啦!!!>V<
好開心佢地黎TIM呀!!!![/b][/color][/size]

2006-4-20 03:23 PM Gloria
唔唔唔’’
太好了,,,十卜紹偉><’’
 史上最強的失智老人..+oil’’

2006-4-20 11:23 PM 妙麗^.^
哈哈$$

好開心牙........

好期待愛情魔髮師^^

2006-4-24 06:28 PM 淇之心
嘩!!!!係真ga....
kum即係遲d會有得睇愛情魔法師la....正a

2006-4-28 09:35 AM justlove1217
[quote]原帖由 [i]Gloria[/i] 於 2006-4-20 03:23 PM 發表
唔唔唔’’
太好了,,,十卜紹偉><’’
 史上最強的失智老人..+oil’’ [/quote]

對對對~
絕對支持~~~最嬌滴滴的蝙蝠俠~~

2006-4-28 07:34 PM bLUEN
有得睇就好喇,,
hapi*
我支持呀~~

2006-4-28 07:37 PM 小moon
太好喇..真係好期待牙"\\\\\\\\

2006-5-5 08:20 PM SiuY
緊係支持la*
王紹偉wo*
哈哈*

2006-5-7 08:24 PM 你還愛我嗎?
支持到極牙.....因為自己又冇得去台灣...唯有等佢地黎la=]

2006-5-8 07:42 PM cherry02152005
我好想台灣的明星啊,,,,有:183,,,7flower...56...kone....等等,,,好想見到他們哦,,,,

2006-5-10 02:10 PM 任性*小悅
當然100%支持,,
如果7朵花刀黎得就好na,,
如果183 club真秋黎就好na,,
我一定開心屎,,*

2006-5-10 02:20 PM +欣_愛死明道
我上網睇183club遲d會黎香港....
係5月30日

2006-5-11 06:48 PM Phoebe:]
當然是支持呀`*

2006-5-11 08:15 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]你還愛我嗎?[/i] 於 2006-5-7 08:24 PM 發表
支持到極牙.....因為自己又冇得去台灣...唯有等佢地黎la=] [/quote]

我諗住大個之後去!!
同埋個fd一齊~

2006-5-11 08:16 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]+欣_愛死明道[/i] 於 2006-5-10 02:20 PM 發表
我上網睇183club遲d會黎香港....
係5月30日 [/quote]

嗯嗯,,
我都有睇過!!
好想佢地快d黎呀!!

2006-5-11 08:16 PM 餅`Y-IN
[quote]原帖由 [i]cherry02152005[/i] 於 2006-5-8 07:42 PM 發表
我好想台灣的明星啊,,,,有:183,,,7flower...56...kone....等等,,,好想見到他們哦,,,, [/quote]

我都想7 f黎呀!!!

2006-5-15 11:03 PM 戀上小布
緊係支持喇 好想佢o地快d黎呀∼

2006-5-17 07:02 PM lijanet
我上網睇到話183club5月尾會黎,我開心到飛起呀,好想快d到果日呀,我勁like佢地,尤其係明道,超like佢呀^^

2006-5-21 06:26 PM cherry02152005
聽說他們會來香港的奧海城啊""大家知道嗎???

2006-5-22 09:50 PM NONAMEKK
支持嬌滴滴! >V<
好期待少爺來哦!!

頁: [1] 2