I-See 論壇 » 吹水區 » 3大你覺得最黑人憎既歌手(請講明點解憎)

2006-5-5 04:50 PM 紫雲草@@
3大你覺得最黑人憎既歌手(請講明點解憎)

我就唔中意 cream啦~kenny啦 ~同劉德華啦
劉德華:老 ~唱歌就真係 ok
kenny:得個樣 ~唱歌唔掂
cream:3個樣到爆既人~唱歌唔掂~好憎佢地 ~

2006-5-5 06:19 PM arkat
吳卓羲啦...完全唔識唱歌=.="
真係特別唔鐘意佢....
純偶像派的歌手...

2006-5-6 12:17 PM 琪琪天使
好多都唔鍾意喎........有d 好黑人憎

2006-5-6 04:07 PM 雪天使Brazz
cream唱歌唔好聽
at17的林二汶好樣衰,唱歌又唔好聽
other~我覺得係官恩娜,因樣衰,唱歌又扮野

2006-5-11 05:58 PM PING.
好多都唔鐘意-3333-勁憎呀!!!

2006-5-14 02:03 PM toro123
cream,睇到佢地個樣都唔想聽啦!!!

2006-5-14 02:36 PM 討厭
唔鐘意吳卓羲,佢唔識唱歌.......

2006-5-15 07:18 PM __白痴小涼]]〞
頭 先 見 吾 到 CREAM =[]= ` 當 我 投 四 個 吧 `
投 左 衛 蘭 - 因 為 唱 歌 吾 好 聽 扮 晒 好 聽 甘 `
唱 歌 把 聲 好 似 感 冒 甘 ` 1 D 都 吾 好 聽 `
好 黑 人 憎 ` 懶 系 紅 `
AT 17 - 唱 歌 OK GE ` 不 過 吾 中 2 佢 地 =[]=
其 他 - 衛 詩 - 佢 家 姐 已 經 好 憎 `
而 家 佢 仲 出 埋 黎 ` 真 系 想 搵 雞 蛋 DUM 佢 地`
又 系 唱 歌 難 聽 到 嘔 ` 同 衛 蘭 一 樣 `
見 到 都 想 嘔 =[]= ` 行 為 嘔 心 !`
[ 吾 据 既 咪 嘈 ` 系 人 地 話 要 講 明 點 解 ]

2006-5-15 10:16 PM karenia=]
勁憎cream囉!∼
成日係到扮Q!∼
又唔知自己幾樣...
發姣!!

2006-5-16 03:23 PM oscar19932004
cream
singing... is soooooooooooo S**T
roy ng.... also is sooooooooo Ug*y

2006-5-16 07:58 PM chip_cathycat
吳卓羲唔識唱歌~
isabella + yumiko好似人妖怪!!

2006-5-16 08:52 PM 黑蚊蜘
唉...頭先發雞盲...
投唔到cream/
不過我都想係到講明至憎係cream

2006-5-17 12:14 AM ka-Mi`
CREAM刀吾系無實力GE,,
但系我刀吾系好鐘意佢地,,
我投左CREAM,,ISABELLA,,同2R,,
ISABELLA姣到死,,吾鐘意,,
2R抄TWINS GE!!冇唱功,,
扮令,,!!

2006-5-19 09:45 PM insidemymind
1.11)楊千嬅
成日係度扮哂傻,咩都笑一獲!扮哂天真親切喎又,,
好虛偽!!唱歌又麻麻..黑人憎到爆呀><!

222)cream囉
唱歌唔‘好聽,又要發明星dream!低b

3333)吳卓羲
以為自己好型,,其實唱歌又唔掂,
成日扮cool=w=扮哂有性格!

2006-5-25 10:36 AM Kei`琦
首選係容祖兒,....佢唱歌OK拉...但係個人真係好扮野囉...成日扮晒CUTE咁..又行咩性感咁..又唔知自己冇身材囉...勁唔中 2 佢囉...

THEN..就係CREAM拉...佢地個樣又唔係令..唱歌又唔係好聽喎..又細個..都唔知點解可以做到歌手架...

THEN..就係ISABLLA拉...其實點解唔中 2 佢就真係難講D..但係佢1出黎..我就覺得佢唔知點咁..唔多中 2 佢囉//

2006-5-25 06:38 PM 溫柔天使
我最憎cream呀!!
唱歌好難聽

2006-5-25 06:56 PM L{AM}
CREAM啦..
超扮野
有一個幾靚女的..可惜另外2個樣衰..

2006-5-27 12:17 PM 琪``
我唔鍾意at17,cream,2R
at17太樣衰啦....
cream都係....
而2R唱歌就唔掂....

2006-5-29 07:24 PM W.
cream
吳浩康
吳卓羲

I DON'T LIKE THEM~

2006-5-29 10:53 PM JOD!E
AT 17囉,,
因為唔知點解比禾個感覺巧扮野囉,,

頁: [1] 2 3 4