2006-5-13 05:59 PM keitawinds
顏飯

如果你地身邊都有人鍾意w-inds.
但佢地係顏飯
你地有咩感覺??
我就會好唔開心la~~

2006-5-13 07:21 PM 千葉穎理子
唔好意思~!!
我想問咩係顏飯????

2006-5-13 07:45 PM __白痴小涼]]〞
[color=Blue][size=-2][font=Verdana]UM . . . 恕 我 衰 D 講 句 ` [color=Red]呢 度 大 把 [/color]!`
我 系 好 吾 据 果 D 人 囉 ` [/font][/size][/color]

2006-5-16 03:50 PM keitawinds
顏飯即係only鍾意佢地個樣~~

2006-5-16 06:31 PM hed
我會唔開心...
不過我d朋友大多數係顏飯^^~
((我之前d朋友個個都中意佢地))
不過佢地話w-inds. e+個樣冇之前咁好
so唔中意~~~e+佢地中意lead喇e+

2006-5-16 06:49 PM 千葉穎理子
哦~我明白la~!
我冇朋友係顏飯喎~!!!

2006-5-25 03:57 PM YAN:D
我唸應該好多人都係咁咯-0-..
唔只wind-s. 就算其他明星都好多都係咁..//
我地都冇得點..
又做唔到d乜既

2006-9-19 02:54 PM 比X)
[quote]原帖由 [i]大恩[/i] 於 2006-5-25 03:57 PM 發表
我唸應該好多人都係咁咯-0-..
唔只wind-s. 就算其他明星都好多都係咁..//
我地都冇得點..
又做唔到d乜既 [/quote]

壇主打錯w-inds.個名呀>O<
咁w-inds.靚仔先有人鍾意...
我地又阻唔到既!!

2007-8-31 05:52 AM vita`
我好唔中意D顏飯..
點解只係中意佢地個樣?!
如果有一日W-INDS.個樣唔同左...
就唔中意?!
如果真係愛W-INDS.既..
就應該愛佢地既全部!!

HK上年有16000係W-INDS. FANZ
而家有12800係W-INDS. FANZ..
有好多顏飯放棄左佢地啦..

頁: [1]
查看完整版本: 顏飯