2006-5-31 12:23 PM jadeso
明星~xanga

1.劉德華::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2.方力申::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

3.鄭希怡 ::   請切換完整版來瀏覽圖片和連結

4.吳浩康::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

5.側田::        請切換完整版來瀏覽圖片和連結

6.吳日言::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

7.何韻詩::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

8.薛凱琪::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

9.鄧麗欣::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

10.關智斌::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

11.鍾欣桐::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

12.蔡卓妍::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

13.傅穎::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

14.吳家穎::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

15.周杰倫::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

16.KellyJackie::    請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 jadeso 於 2006-6-3 12:17 PM 編輯 [/i]]

2006-5-31 12:31 PM toro123
係咪真嫁???我都有呀gill個xanga,不過唔係你個個黎ge?

2006-5-31 12:35 PM 口牙•果
十 x 九都係d fans 開架啦... d明星邊有咁得閒打xanga牙??

2006-5-31 04:50 PM hilaryjan
mandy米自己打架囉~!!!!
gill o個個都唔係o個個.....
啊sa都唔係啦~!!!

2006-5-31 08:58 PM 巾巾;D
車>3<

一家係流ga啦!!

2006-5-31 09:36 PM winniehung1104
一定係流ga la!!!!
>.<''''

2006-6-1 06:38 PM CACA`
=.=~~~~~~
真都5真下

2006-6-1 07:09 PM 米k
有D好似係真架喎@@..// 頭先入左几個XP 哇卡卡~

2006-6-3 09:13 PM bb癲;)
多數都流咖喇-00-
  0的 FANS 開咖應該 :]

2006-6-4 12:55 AM 優異.....愛你
[quote]原帖由 [i]toro123[/i] 於 2006-5-31 12:31 PM 發表
係咪真嫁???我都有呀gill個xanga,不過唔係你個個黎ge? [/quote]

可5可俾呀gill個xanga我??

2006-6-4 01:20 AM 士多啤梨*||]]
我諗都唔方係真架啦
不過都thz啦

2006-6-4 07:36 AM 練尻堯
D明星會唔會咁kid 個id 咁正常-0- 個個都英文名 + _ + 姓?

2006-6-4 12:45 PM 笨小貓
得KALLYJACKIE果個係真*V*

2006-6-4 05:24 PM 甜品之家。怡
我覺得十個有九個都係假囉~
明星NG一定會全部吾寫日記~
起碼丞琳都會寫。。^^

2006-6-5 05:23 PM KayiBobo
除左jay同埋kellyjackie個2個係真..其他都係假

2006-6-5 06:27 PM iris_ht
thx    for   your   sharing ..............

2006-6-5 10:17 PM kammy;D
都唔知真定假嫁啦............

2006-6-10 12:42 PM {-飛飛`''*
差唔多全部 d 名都係 名_姓 既..
e.g . andy_lau..yumiko_cheung

2006-6-10 03:22 PM love_ying822
好明顯唔係真嫁啦.....

2006-6-10 06:23 PM jenny0050010
好似好假咁喎~......

頁: [1] 2
查看完整版本: 明星~xanga