I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » [轉]___``只需你的一個[[承諾]]!!★"]]NO.15.16已出

2006-6-16 08:10 PM
[轉]___``只需你的一個[[承諾]]!!★"]]NO.15.16已出

[box=#000000][color=White]寧嵐
13歲,,f2生,,智商高達172,,但對愛情就,,系星月唱片一個未露面嘰歌手,,歌手化名系淡嵐,,好令女,,屋企有錢

藍凝
13歲,,f2生,,嵐個fd,,得佢知嵐做歌手,,好令女,,屋企有錢

明莎莎
13歲,,f2生,,一個心計高嘰女生,,吾中意嵐同凝,,中意彥,,

楓璃
嵐嘰經理人,,好令女,,星月嘰總裁

邢彥
13歲,,f2生,,大嵐4個月,,中意嵐,,令仔,,屋企有錢

卓琛
13歲,,f2生,,彥FD,,同彥同月,,中意凝,,令仔+屋企有錢[/color][/box]

no"1
**** 付費信息,已經隱藏 *****

NO,2

NO,3

NO,4

NO,5

NO,6

no,7

NO"8

no,9

no10"

no.11

no.12

NO.13

no.14

NO.15

no.16

[[i] 本帖最後由 KITA-` 於 2006-7-14 05:37 PM 編輯 [/i]]

2006-6-16 09:20 PM . s!uyu`
幾好睇唷..!
不過好少..
下次PO多D吧!

2006-6-16 09:54 PM .;-/細k`'-×
好睇wa,,唔好post 咁少la,,post 多d la,,+卜+卜********

2006-6-16 10:32 PM 小ching
幾好睇呀..
不過我都係想睇戀愛個d野=.=

2006-6-16 10:58 PM S!U-茶'`
吾錯的說..*
SUP = ]*

2006-6-17 09:16 AM 呀ZU
超爆好睇!!!
SUPPORT U*十卜

2006-6-17 11:21 AM . s!uyu`
睇了第2集了!
快PO第3集!
SUP=]

2006-6-17 08:43 PM . s!uyu`
真的很好看!!!
快po吧!
supp

2006-6-17 11:22 PM ▁▂嘉b豬╭★
好好睇ar
    不過好似好少喎

2006-6-18 08:22 AM 憫希
好好睇呀~~
十卜你呀T^T
唔知遲D有冇人知道呀嵐係歌手呢....

2006-6-18 10:26 AM . s!uyu`
爆正哇..
永遠SUPPORT YOU !!!

2006-6-18 10:37 AM kar_choi0408
好睇呀∼快d post la∼
十卜十卜><”

2006-6-23 03:12 AM [[細粒x*
吾錯吾錯牙..快d post喇...十卜十卜

2006-6-24 11:10 AM s1u癲
好正,.sup =)
快dd作埋落去啦,.xd*

2006-6-26 08:28 PM SKY-`Aquarius
我黎十卜你 >v<
角色名有我個筆名同真名@@

2006-7-13 08:01 AM *小SO=]
幾時繼續post啊!?!?

2006-7-13 05:53 PM *小SO=]
我想知彥同嵐會發生咩野事@v@"?

2006-7-13 06:22 PM .;-/細k`'-×
.                      快d post laa,,+卜+卜

2006-7-13 11:06 PM s1u癲
好正,,.SUPPP =]

2006-7-13 11:38 PM [[細粒x*
之後點牙...好好睇牙...

頁: [1] 2