I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » [原創]☆沒法解釋因何愛上你﹏(口語+含有粗口成份)第4回

2006-7-22 02:09 PM 婷↗戀上哲
[原創]☆沒法解釋因何愛上你﹏(口語+含有粗口成份)第4回

好耐冇po啦!改左名唷∼
[box=#FFFF99]人物簡介﹏
[color=Red]女◇
李雨喬(我)☆好有$$,因為好好好好好令女,係校花,串爆,柔道黑帶十段
黃喬夢☆有$$,因為好好好令女,同我好fd,個樣好似好軟弱咁,但係係柔道黑帶十段
藍燕瑩☆姣婆一名,級花,中意淇so好憎我,躍前女友,俊好憎佢 (遲d出現)
蔡詠沛☆唔算令女but好有義氣,同我係新fd(遲d出現)
古萍怡☆樣衰,姣婆一名,中意躍so好憎我,粗魯(遲d出現)
勞清薇☆樣衰,成日發姣,姣婆呀姐(遲d出現)

男◇
翁浩淇☆好有$$,令仔,串,打交勁,好多o靚,
傅揚俊☆好有$$,ok令仔,同我青梅竹馬,細個成日一起反既,淇條o靚,中意夢
陳熹躍☆有$$,校草,中意我,成日呷淇既醋(遲d出現)

主要場地﹏
紀桂芬紀念中學 band3學校
[/color][/box]
[box=#FF6666][color=Green][size=4]Part111111[/size][/color][/box]
**** 付費信息,已經隱藏 *****
[box=#FF6666][color=Green][size=4]Part222222[/size][/color][/box]
[box=#FF6666][color=Green][size=4]Part333333[/size][/color][/box]
[box=#FF6666][color=Green][size=4]part444444[/size][/color][/box]

[[i] 本帖最後由 ↗翎﹏ 於 2006-8-5 10:52 AM 編輯 [/i]]

2006-7-23 11:54 AM 婷↗戀上哲
推推,,好好睇架,,睇下啦

2006-7-23 05:44 PM . s!uyu`
吾知邊個WIN..?!*
好睇唷...>\/<
SUP//*

2006-8-4 11:59 AM 楠`=]
唔知why buy 唔到

2006-9-2 10:01 PM SIU__kat
buy吾到WO...
BUT好似好好睇咁><

2006-10-18 11:34 AM 彭.彭