I-See 論壇 » JPOP區 » 入泥講下你對你like ge band 既感受(未off既人)

2006-8-14 10:56 PM 聖也
入泥講下你對你like ge band 既感受(未off既人)

如題:你對你like  ge     band  既感受

2006-8-15 01:05 AM TUNTOU
[b][color=cc33cc]

MIYAVI 唔係BAND   /_________________\

鐘意佢地有實力囉,,   D歌好聽,,    外貌..[/color][/b]

2006-8-15 01:05 PM 聖也
[quote]原帖由 [i]雅吞[/i] 於 2006-8-15 01:05 AM 發表
[b][color=cc33cc]

MIYAVI 唔係BAND   /_________________\

鐘意佢地有實力囉,,   D歌好聽,,    外貌..[/color][/b] [/quote]

sor!!手快快!!!但你地刀love佢na!!

2006-11-25 10:37 PM madness
a9.
同樣喇.有實力有才華.
歌好聽.
hiroto同虎彈gu個陣超激.搞到我好hightxD
沙我彈bass好都掂.睇佢好似冇咁激.但係d青筋都現哂
nao好努力咁係後面打鼓.打得超快xD
而且好記得佢絕景色1開頭係到轉鼓桿.好勁!
將把聲夠好聽.
夠厚.又磁性咼.好有感情.
好岩唱rock.
當然.個個都咁型咁可愛咁令仔na.

2007-1-6 12:12 AM  小四-!*
佢地識玩band,like佢地著果d衫,,
          系中意佢地好多野囉,,
       旦系吾知點解打吾到對於like佢地d咩呢=]

2007-2-9 09:39 PM 狂妄症發動.3.
我喜歡A9,尤其係沙我...我覺得佢地唱歌好聽...

2007-2-13 08:28 PM 彩鈴茗兒`
アンティック-珈琲店--雖然唔係型,但係主音把声好特別&得意....坊彈D結他好正=]]
愛麗絲九號                  --將把声型,D歌型,好愛Nao 既鼓声....所以愛Alicenine多D@@

2007-4-13 02:33 AM lovet
中2既band似乎唔少=v="
an cafe同alice nine.都中2
2隊band作既歌我都好中2
an cafe既歌好有活力..活潑既
令到人好開心

而alice nine.既感覺上佢地d歌每首既感覺都有不同
睇佢地既live時睇到超開心
特別中2沙我=v="
唱歌好聽...bass都好正...

an cafe同alice nine.既歌都一樣中2
9個都咁可愛^^
不過因為私愛沙我關係...所以比較中2alice nine.

2007-5-13 11:59 AM 小化!?
[color=Blue]上面只有少部份我鍾意既band呢.."

彩冷 - 一開始是手痕下載了其中一個live..迷中了五只..迷上了歌曲...然後慢慢去找音源..
更會每天狂聽戴冠式前夜呢(笑)

-珈琲店- - 這band是顏カノン顏回來的...然後去聽歌..
永遠和人開心的感覺呢!..早陣子坊退脫了..
我把自己關在家中哭了好幾天...
不過..要尊重坊的決定喔...

23区 - 一開始我只有他們的幾首音源.
連他們是什麼樣子都不知道..
也沒有專心地聽他們的歌..
一天...上不到網..
很專心地聽著聽著
其實這band真的很有實力..
然後就去找官網嚕!_*[/color]

2007-5-16 10:36 PM 雁兒
無x japan嘅......
不過我都ok中意ALICE NINE...

2007-6-8 12:03 PM 楊小藍
我好鐘意佢地既歌...好好聽又好有feel!!!!
an cafe充滿可愛../
miaybi有時好冷gqp但佢d歌都吾錯的...
gazette吾洗講啦..都好好聽既歌..

2007-8-23 12:12 AM stone414
a9
愛shou的歌聲 , 超級h0聽牙
愛nao的鼓聲 , 好強烈的鼓聲

2007-8-26 03:05 PM FISH(:
無gaze -3-  
無的只是愛ancafe.
ancafe的造型不太像其他band一樣.
歌只是一般-3-

2007-12-27 09:18 PM LARC
Hey!!y not L'Arc~en~Ciel??:em25:

2008-1-11 08:04 PM tsz-魁.
點 解 gazette 甘 勁 既 隊 都 吾 加 - -?!"
我 最 愛 Gaze -口-`
覺 得 佢 地 歌 好 正 ; 同 埋 好 有 自 己 既 風 格 囉 -口-`
s u p ``

2008-1-12 12:44 PM attic
鐘意VIDOLL同埋PHANTASMAGORIA
VIDOLL的歌很捧!特別是CLOUD。
MAGO封印了真是很可惜:sup44hr:
他們的幻想曲真的很好聽@@

2008-7-8 09:49 PM ~夜羽~
我的大本命係An Cafe
但小坊退團之後
我都覺得好可惜
但我見到有D中意AC既人因為小坊君退左團
加入左兩位新人之後
佢地就係咁踩Yuuki咩唔好咩影響晒個團
我覺得果D人係顏飯囉
因為有新人加入左就咁講
我覺得D顏飯間接講緊an cafe
小坊雖然退左團..但佢個心永遠都係an cafe既隊員
所以唔好再有D咩爭議
以上既野都係我既想法..唔好插我

次本命就係Gazette同12012
佢地都係有實力..其實全部band隊都有實力

2008-9-11 10:17 PM 閃卡叔叔
gazette呢?\ 3 /!
他們的歌很好聽:sFQ90Oy:

頁: [1]