I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 你地鐘意邊種男仔[女生請進]+招朋友

2006-8-17 05:28 PM kittytong93
你地鐘意邊種男仔[女生請進]+招朋友

你地鐘意邊種男仔
我就運動+讀書好的男仔

招朋友:
我想認識多的朋友仔喔!:em23:
我的MSN [email]kittytong93@hotmail.com[/email]
男女都得

[[i] 本帖最後由 kittytong93 於 2006-8-17 05:29 PM 編輯 [/i]]

2006-8-17 06:04 PM [[熊貓:::]]
可愛的男仔~~~~~~~~

2006-8-17 06:06 PM kaRh0Ney
我鐘意D又令仔又好笑又識跳舞(街舞)GA男仔!

所以比一個紹偉我就夠LA!其他我唔要!

2006-8-18 04:54 PM ahki`:]
可愛的LA ` -3 -

2006-8-20 08:33 AM 狸貓仔:)
我中意就中意架啦= =

2006-8-20 04:57 PM luib`]
[u][b][align=center][size=3][color=purple] 我可能會中意可愛ge多d^^ [/color][/size][/align][/b][/u]

2006-8-21 03:28 PM Hiu_-細曉
下../
我唔係好知喎
我鍾2果係令仔,型,cool

2006-8-22 07:20 AM Cexi!_icey
我鍾意D可愛,識講笑既男仔(最好就靚仔啦)

不過又唔好太靚仔喎........

因為我驚"親"佢唔起牙—_—"

2006-8-22 11:52 AM ★癲小敏﹏
我就中意D好in既男仔啦...可愛既都ok架

2006-8-22 07:52 PM -囍`-0-
以 上 樣 樣 都 吾 係 ,,

係 幽 默 的 ,,

好 似 周 星 池 果 D 呢 ~

he !

2006-8-22 10:32 PM lilyandlily
細心的男仔 ge ho ar~~he will take care mw ma~!

2006-8-25 08:21 AM 01022007
[color=Black]哈我揀左運動型.....
因為我自己都係玩運動gei >V<[/color]

2006-8-25 05:11 PM karx2jessica
我自己就比較鐘意,,,
教到我野....讀書好同埋細心既男仔

2006-8-27 05:12 AM ar-琳
好笑既男仔,,,得意,,,,令唔令仔唔重要,,,唔好太樣衰就得Z!

2006-8-27 02:18 PM ♂心☆儀♂
我中意細心既男仔多d

2006-8-27 02:44 PM Ying
中2 細心的男仔  ~

2006-8-27 05:35 PM siiub
我鍾意d運動型ge,,細吾細心吾緊要,,最緊要就係對我好,,
一定吾可以係令仔的,,因為會好多女仔圍住佢,,樣子普普通通,,ok就得了~"

2006-8-28 08:59 AM +十戀緣十+
係我 我就簡細心啦..不過都想運動型...好少搵到..,,=]

2006-8-28 11:07 AM MANPOWER-yedda
運動型既男仔都唔錯呢

2006-8-29 10:48 PM yi5566
細心的男仔**會關心我多d=)`

頁: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10