I-See 論壇 » 吹水區 » 大家對於啤梨.,.葉文輝ge演唱會有乜感想??

2006-8-19 07:06 PM luib`]
大家對於啤梨.,.葉文輝ge演唱會有乜感想??

啤梨.,.葉文輝 ge  [[愛.相信葉文輝演唱會]] 於 8月16-17日 連開2場.,.  演出非常成功!!

我本人好鐘意啤梨.,. 但好可惜冇去到佢個演唱會.,.只係後來聽番部份片段.,.

啤梨.,. 我要話你知.,.!!  你唔係配角!!  你係好叻嫁.,.   係伊館同甚至冇去演唱會ge所有fans.,. 都係永遠禁撐你嫁!!    你身為一個DJ歌手.,.行ge路係辛苦d.,. 未必個個都明白,,體諒你.,.   相反可能有人會睇小你.,. 但我深信啤梨你.,.你係得嫁!!

我好想知道其實其他人點睇佢個演唱會嫁?? 我個人就真係覺得好正嫁!!  ((   雖然我冇去= =''    ))

2006-8-19 07:42 PM lilyandlily
冇睇到.......i never watch any concert ge.........

2006-8-19 07:58 PM LaM=]
乜 佢 開 演 唱 會 咩 ! ?
真 系 吾 知 - V -

2006-8-19 08:03 PM CHARMAINE晴
我無去睇~

SO....唔知道~

= =

2006-8-28 01:43 PM 巾巾;D
睇 雜 誌 見 過 下 甘 啦 !

2006-8-28 02:28 PM 小妝=]
乜佢開演唱會咩 = =?
吾知佢有開=PP!

2006-8-31 06:20 PM ``笨彤``
我唔知佢開呀..不過我覺得佢唱歌都幾好呀'

2006-9-1 09:08 PM xiaotung=]
我覺得佢係一個唔太起眼既歌手`乜佢唔係DJ黎咩?`

2006-12-10 05:01 PM ..蚊..
我覺得佢個演唱會正到爆...
我去左呀....第111次去喳....>3<
佢係第一個令我想去佢演唱會既歌手....
講真,,,佢d歌唔係話咁多人知...
但係,,佢係一個好既歌手,,,
好錫佢d fans....佢個人幾好嫁...
唔錯....十卜佢喇,,,呢次演唱會...真係好感動lor!!!!

2006-12-11 10:29 PM ~~星願~~
我有去睇第2場呀..
好好睇呀
講D野令人好感動

頁: [1]