I-See 論壇 » TW empire » 杰倫組織 » 你 地 最 鐘 意 既 一 句 歌 詞 係...... ?

2006-8-30 03:32 AM TUNTOU
你 地 最 鐘 意 既 一 句 歌 詞 係...... ?

[b][color=ff6db4]

係ar jay咁多首歌入面揀一句你最鐘意既歌詞   *V*

我係呢句...[/color][/b]
[b][color=cc33cc]
                                     如果說分手,,    是痛苦的起點..

那在終點之前,,   我願意再愛一篇[/color][/b]

2006-8-30 12:12 PM ni:)
[quote]原帖由 [i]Y`雅Tun[/i] 於 2006-8-30 03:32 AM 發表

係ar jay咁多首歌入面揀一句你最鐘意既歌詞   *V*

我係呢句...[/color][/b]
[b][color=cc33cc]
                                     如果說分手,,    是痛苦的起點..

... [/quote]

嘻`我刀系好中意li句*v*
超正=v=

2006-8-30 01:46 PM YAN:D
不如係度搞番個活動係講一人一句最愛歌詞選舉...''
可以旺番小小. ..''

我最鍾意係. ..''

我的煩惱 你也會感同身受的知道

2006-8-30 02:24 PM mick1538
我最鐘意jay既歌詞係

回到過去既

想回到過去 試著抱妳在懷裡
羞怯的臉帶有一點稚氣
想看妳的看的世界,想在妳夢的畫面
祇要靠在一起就能感覺甜蜜

好有feel丫  我覺得

2006-8-30 03:32 PM TUNTOU
[quote]原帖由 [i]大恩[/i] 於 2006-8-30 01:46 PM 發表
不如係度搞番個活動係講一人一句最愛歌詞選舉...''
可以旺番小小. ..''

我最鍾意係. ..''

我的煩惱 你也會感同身受的知道 [/quote]

都好WO...            點搞??       *0*[/color][/b]

2006-8-30 05:16 PM YAN:D
[quote]原帖由 [i]Y`雅Tun[/i] 於 2006-8-30 03:32 PM 發表

都好WO...            點搞??       *0*[/color][/b] [/quote]
我開POST比人講左參選歌詞先. ..''
最後最好個個有獎-V-. ..''
好唔好XDD ..''

2006-8-30 05:58 PM TUNTOU
[quote]原帖由 [i]大恩[/i] 於 2006-8-30 05:16 PM 發表

我開POST比人講左參選歌詞先. ..''
最後最好個個有獎-V-. ..''
好唔好XDD ..'' [/quote]

好呀,,,,,,,,,,,,[/color][/b]

2006-9-2 11:15 PM sky789
七里香
雨下整夜 我的愛溢出就像雨水
窗台蝴蝶 像詩裡紛飛的美麗章節
我接著寫 把永遠愛妳寫進詩的結尾
妳是我唯一想要的了解

2006-9-3 06:17 PM 櫻翎
[color=black][b]我 既 係 ..
我 會 試 著 放 棄 你 ..
是 因 為 我 太 愛 你 ..[/b][/color]

2006-9-3 11:16 PM 卍影卍
藉口

就算是我不懂  能不能原諒我
請不要把分手   當作你的請求
我知道堅持要走  是你受傷的藉口
請你回頭 我會陪你一直走到最後

2006-9-7 09:33 PM 〝≧惡◆魔≦〞
我Ga:::                                                                                                                                                                           

愛 你 穿 越 時 間  兩 行 來 自 秋 末 的 眼 淚
讓 愛 滲 透 了 地 面
我 要 的 只 是 你 在 我 身 邊

2006-9-17 08:12 AM james2005hk
我真的沒有天份
  包容你也接受他

呢句野我之前同條女散個陣聽到呢句之後我係到喊==

2006-9-17 11:30 AM kar.
楓..我要的只是你在我身邊

2006-10-2 01:12 PM *牙斯*
我最中意既系..

我要曉得放棄你..是因為我太愛你!

2006-10-3 11:25 PM CHICKENRING
我鐘意::::

翻著我們的照片 想念若隱若現 
去年的冬天     我們笑得很甜
看著你哭泣的臉 對著我說再見 
來不及聽見     你已走得很遠

請不要把分手   當作你的請求

2006-10-4 11:29 PM 海`
我最愛的歌詞是
離在你以後並沒有更自由
同埋
我用無悔 刻永世愛你的碑

完了``

2006-10-13 07:37 PM jaykit
簡單愛

我想帶妳 回我的外婆家
一起看著日落 一直到我們都睡著

我想就這樣牽著妳的手不放開
愛可不可以簡簡單單沒有傷害

2006-10-18 05:59 PM aliceho
愛的甜味蔓延發酵<~~~~迷迭香

2006-10-25 03:13 PM LOVER_DITH
楓=]
我要的只是你在我身邊;)

2006-10-27 10:56 PM vicky0826
心雨

心裡的雨傾盆而下  也沾不濕他的髮  淚暈開明信片上的牽掛   那傷心原來沒有時差

頁: [1] 2 3