I-See 論壇 » 心理測驗區 » 目前有幾多個人憎你(準..)轉"

2006-9-2 08:26 PM 巴黎之冬
目前有幾多個人憎你(準..)轉"

目前有幾多個人憎你

我都有測過..準到爆爆爆爆牙..唔知你地呢..
1:你討厭過幾個人
0個~你是Q4
1~5個~到2
10個以上~到3

2:你喜歡的人有幾個
0個~到5
1~5個~到4
10個以上~你是Q1

3:有幾個人喜歡你(大概)
0個~你是Q2
1~5個~你是Q3
10個以上~到6

4:你有幾個朋友(真心的朋友)
0個~你是Q6
1~5個~你是Q2
10個以上~到5

5:你幾歲了
10歲以下~你是Q3
10歲~20歲~你是Q4
20歲以上~到6

6:你係男定女
你是男的~你是Q5
你是女的~你是Q6

==============================

Q1有5個人討厭你,或許是你平常的言語得罪到別人囉
Q2恭喜你囉,目前沒有人討厭你
Q3選到這個的人呢,有10個人討厭你喔
Q4有20個以上的人討厭你,你要注意你的言行ˋ舉止了喔
Q5有1個人討厭你,那就是你自己,你總是認為自己不完美
Q6有1個人討厭你,那就是你的情人,你總是在情人的眼裡表現出最糟的一面

==============================

2006-9-2 08:30 PM CHARMAINE晴

唔係好信....一定有D人憎我GE...

-V-""""

2006-9-2 08:36 PM yuki038

2006-9-2 08:56 PM (^-^#)昔”
Q2 W0R我係
但我E家已經感受到有3個人憎我;可能更多

2006-9-2 10:50 PM Qq女
yeach~我係....Q2恭喜你囉,目前沒有人討厭你....= =
但好像至小耳經有1個憎我喔.......

2006-9-3 11:10 AM yin7

2006-9-6 06:58 PM 冰..xD

yeah...!!

2006-9-6 07:01 PM KeiaKo
~~
其實我都5知有冇人憎我~~

2006-9-17 09:01 AM Wai1104

2006-9-17 09:21 AM Cexi!_icey

我 就 真 系 唔 信 無 人 憎 我 牙

2006-9-17 09:30 AM MIKO_WING

但我知有人個女仔好憎我架喎!!

2006-9-17 12:39 PM lingling豬
q2,係唔係真 係冇ar,一定有d

2006-9-17 05:18 PM =小田=
Q6有1個人討厭你,那就是你的情人,你總是在情人的眼裡表現出最糟的一面

不錯^^ .. 很好的一個test !

2006-9-19 11:22 PM michaelzone
Q2恭喜你囉,目前沒有人討厭你 ~

2006-9-23 10:55 AM 「彤」之歷險

我唔信

2006-9-23 11:22 AM ~~幸福之神~~

我唔信
但我知有人好憎我架喎!!

2006-9-23 06:40 PM 小笨兒

真既...?但我成日比人鬧啵...

2006-9-25 05:15 AM 松鼠囡_aR琪

下,,,唔偽掛,,,唔準囉,,點都會有個好憎你既人啦,,點會一個都冇/.\

頁: [1]