I-See 論壇 » 論壇公告區 » 壇慶活動區 » 慶祝I-SEE2周年活動2 - 生日標語BANNER比賽(最後一天)

2006-9-9 08:45 PM 牙帽''
慶祝I-SEE2周年活動2 - 生日標語BANNER比賽(最後一天)

[size=3][box=#FFFFCC][size=3][color=Red][u][align=center][size=5]慶 祝I-SEE 2 周 年活 動 2 - 生日標 語B A N N E R 比 賽[/size][/align][/u][/color]
[color=Brown]冠軍BANNER將會在ISEE生日10月開始使用

[box=#FFFFFF]主題 :生日標語BANNER

內容 : BANNER(可GIF)

標語 : I-SEE生日你唔知?
           衣加等我話你知!
           生日蠟燭要兩支
           大量知識在ISEE

顏色 : 必須以藍色為主色 (風格:爽朗晴天),
          將會以現時藍色風格中使用其BANNER

BAN SIZE : 684 X 132

參加日期 :  請於9月17日(00:00 AM)前提交所有作品

投票日 : 9月20日至到 9月24日(11:30 PM STOP)

公佈日期 :9月26日[/box]

[box=#FFFFFF]得獎者         
第一名一位 : 威望 x 5  錢:500   積分:70
第二名一位 : 威望 x 3  錢:300   積分:45
第三名一位 : 威望 x 2  錢:100   積分:30

所有參與者 : 威望 X 1[/box]

[box=#FFFFFF]PS.
1.BAN內不可打上自己的名字
2.題材不限,但不可含有色情及暴力成份
3.圖中必須打上I-SEE論壇;網址請切換完整版來瀏覽圖片和連結及標語
4.每一個會員只可交1個BANNER參加比賽
5.請以PM交作品 (交比我 "HAT")
6.不可在評區/任何地方展示其比賽BANNER
7.如有問題可在此發問[/box][/size][/box][/size][/color]

2006-9-9 11:08 PM 笨小希
咩係pm= =??..

2006-9-9 11:48 PM Kittylau_sasa
[quote]原帖由 [i]笨小希[/i] 於 2006-9-9 11:08 PM 發表
咩係pm= =??.. [/quote]

p m 姐 係 s e n d 短 訊 咁 解 = = ' '

2006-9-10 08:53 AM 冰XP!;)
一定要就禁一個字 BAN - V - ?

2006-9-10 11:59 AM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]SANDY-冰?!`[/i] 於 2006-9-10 08:53 AM 發表
一定要就禁一個字 BAN - V - ? [/quote]

唔係. ..但要有果d字

2006-9-10 12:32 PM chun1qa
(交比我 "HAT")姐係咩

2006-9-10 12:50 PM mi_keita
點樣pm 比你呀???
要自己up完sd個網比你呀?

2006-9-10 01:28 PM manki..
[quote]原帖由 [i]chun1qa[/i] 於 2006-9-10 12:32 PM 發表
(交比我 "HAT")姐係咩 [/quote]

= = 你直接pm 比樓主就行laa= =
樓主叫hat. ok

2006-9-10 04:02 PM 白色天使123
點樣pm 比你呀???
要自己up完sd個網比你呀?

2006-9-10 08:47 PM 魚`}
「標語 : I-SEE生日你唔知?
           衣加等我話你知!
           生日蠟燭要兩支
           大量知識在ISEE」

係咪指定字?

2006-9-10 09:20 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]愉愉[/i] 於 2006-9-10 08:47 PM 發表
「標語 : I-SEE生日你唔知?
           衣加等我話你知!
           生日蠟燭要兩支
           大量知識在ISEE」

係咪指定字? [/quote]

係 ,   呢個係指定既標語 ,

圖中必須打上I-SEE論壇;網址[b]HTTP://HKISEE.COM[/b]及[b]標語 (即你所講的那個)[/b]

2006-9-10 09:25 PM 魚`}
[quote]原帖由 [i]牙盈''[/i] 於 2006-9-10 09:20 PM 發表

係 ,   呢個係指定既標語 ,

圖中必須打上I-SEE論壇;網址[b]HTTP://HKISEE.COM[/b]及[b]標語 (即你所講的那個)[/b] [/quote]
咁可唔可以另加字?

[[i] 本帖最後由 愉愉 於 2006-9-10 09:38 PM 編輯 [/i]]

2006-9-10 11:15 PM suiyi.
[quote]原帖由 [i]愉愉[/i] 於 2006-9-10 09:25 PM 發表

咁可唔可以另加字? [/quote]

你想加咩都得* 總之一定要有個標語 同 ISEE 網

2006-9-13 10:30 PM 未。來
我正左喇,,又交左喇

2006-9-14 11:59 PM Laics
唔 add 果句標語得唔得呀

2006-9-16 06:49 PM 熊 
9 月 17 係 咪 即 係 今 晚 入 12 點 丫 =)

2006-9-16 09:20 PM Kaimui-`
[quote]原帖由 [i]tracy[/i] 於 16 - 9 - 2006 06:49 PM 發表
9 月 17 係 咪 即 係 今 晚 入 12 點 丫 =) [/quote]
我都想知=]]
最好係啦 -V-"
我好想快 D 投 XD

再問 ``
參加者可否投票 ?!! *V*

2006-9-17 12:15 AM 熊 
[quote]原帖由 [i]Kaimui-`[/i] 於 2006-9-16 09:20 PM 發表

我都想知=]]
最好係啦 -V-"
我好想快 D 投 XD

再問 ``
參加者可否投票 ?!! *V* [/quote]
睇黎唔係囉 .. 佢寫(最後一天)  係岩岩打落去

2006-9-17 11:20 AM suiyi.
[quote]原帖由 [i]tracy[/i] 於 2006-9-16 06:49 PM 發表
9 月 17 係 咪 即 係 今 晚 入 12 點 丫 =) [/quote]

應該吾系*  17 點 既 00:00 分前嘛* 即系 12:59分 之後 完

頁: [1]