I-See 論壇 » 心理測驗區 » 測你心上人有冇鐘意你!!!

2006-9-9 10:11 PM 不需要:)
測你心上人有冇鐘意你!!!

你係咩????

想知你心上人有冇鐘意你你就認真回答下列問題!!

1/你係咪拍緊拖?
a/係(去2)   b/唔係(去3)

2/ 你想唔想拍拖?
a/想(去5)  b/唔想(去4)

3/你拍拖程度理唔理想?
a/理想(去A)  b/ 唔理想(去B)

4/你心上人是否常常和你一起?
a/是(去C)   b/否(去D)

5/你同心上人有冇聯絡?
a/有(去E) b/冇(去F)

係咩??

==============================

A/你的心上人對你的感覺已冷淡!!
B/多D同心上人約會或訴心la會有進展架! !
C/你和你的心上人玩多D就會得到佢個心!!
D/你地感情已經好好架喇少D鬧架la!!
E/問心上人囉個電話多D傾計la!!
F/你地雖然感情唔好但係友誼指數都好高!!

==============================

[[i] 本帖最後由 無奈嘉 於 2006-9-9 10:53 PM 編輯 [/i]]

2006-9-9 10:15 PM 巴黎之冬
B:   多D同心上人約會或訴心la會有進展架! !

十卜你

2006-9-9 10:26 PM $240..-【小樹|
幾準...但係吾開心..

2006-9-9 10:29 PM 不需要:)
[quote]原帖由 [i]淫靈`=V=''[/i] 於 2006-9-9 22:26 發表
幾準...但係吾開心.. [/quote]sorry!!!
吾好咁

2006-9-11 08:47 PM unok_0412
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

2006-9-11 08:49 PM {-飛飛`''*
點解冇拍拖仲要問拍拖程度理唔理想 !????

我理解錯左 !??? @@''

2006-9-12 06:10 PM HeLen~XD
雖然唔準,,但係都十卜你la!!!

2006-9-22 05:26 PM 松鼠囡_aR琪

my god-口-*

2006-9-22 06:01 PM 白色天使123
B:   多D同心上人約會或訴心la會有進展架! !

十卜你

2006-9-22 06:33 PM Xx韻韻-*

痴既咩,我想佢都唔想啦~

2006-9-22 06:43 PM k怪
wow係
咁快完ge- -
不過都好ge-u-
thx post

2006-9-22 07:09 PM {離.~恨
我係B/多D同心上人約會或訴心la會有進展架! !

2006-9-23 10:44 AM 「彤」之歷險
E/問心上人囉個電話多D傾計la!!

頁: [1]