I-See 論壇 » 學校區 » 迦密聖道中學 » 冇 乜 野!可 以 唔 入 黎 !*]

2006-9-12 05:59 PM 匿名
冇 乜 野!可 以 唔 入 黎 !*]

你 有 冇 試 過 比 鍾 意g e 人 鬧 仆 " 竹 弓   5 " ?  ?
                                      你 咩 感 覺 ?

[[i] 本帖最後由 顛喵﹏。 於 2006-9-12 06:04 PM 編輯 [/i]]

2006-9-12 06:29 PM 匿名
個feel幾好架!!!!

2006-9-12 07:55 PM 匿名
冇 . ...我會唔鐘意佢囉..
送多一巴比佢!!

2006-12-15 09:55 PM 匿名
好HAPPY GA><  ...BECAUSE我PLAY吓姐

2006-12-15 09:58 PM 匿名
    我 覺 得 冇 乜 野 姐 ,,
      但 吾 知 點 解 我 個 fd 咁 吾 開 心 囉.....

2006-12-15 10:31 PM 匿名
冇乜點架!!!!~
又唔會唔開心ge!!!!~

2006-12-15 11:14 PM 匿名
我試過la...
真係 爽耶!!
唔係人 所能接受~

2007-1-8 03:46 PM 匿名
都ok ge∼
佢本身係鍾意玩野,所以我唔會好嬲

2007-1-8 03:58 PM 匿名
我 都 成 日 話 人 仆 x 喇 **
仲 要 係 好 f d 果 d.....
都 冇 野 -v-"

2007-1-8 04:02 PM 匿名
ling姐不愧係ling姐=.=
我就唔敢咁同人講喇...

2007-1-8 04:16 PM 匿名
會唔會係你個朋友係好鍾意那個男仔==

2007-1-8 04:17 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]顛喵﹏。[/i] 於 2007-1-8 03:58 PM 發表
我 都 成 日 話 人 仆 x 喇 **
仲 要 係 好 f d 果 d.....
都 冇 野 -v-" [/quote]

好fd個d先串ar ma.
同志!

2007-1-8 08:58 PM 匿名
我覺得好正,hi囡囡b,你老豆丫,有人同你講咩> <,邊個∼邊個講架,下-,-

2007-1-9 04:43 PM 匿名
幾好feel架,,
本身成日玩野比佢講番都冇咩野,,

2007-1-11 03:04 PM 匿名
吾知牙  -.-  

吾知牙 '

頁: [1]