I-See 論壇 » 頭像評評站 » 咩 叫 顏 飯 !?

2006-9-23 01:55 PM
咩 叫 顏 飯 !?

問 下 大 家
你 地 覺 得 咩 係 顏 飯
我 覺 得 顏 飯 是 一 種 不 會 嘗 試 了 解 A R T I S T 的 內 涵
不 會 懂 得 去 體 會 A R T I S T 的 辛 苦 的 人
我 完 全 不 認 為 一 個 成 日 轉 愛 星 的 人 是 飯
因 為 這 個 人 對 所 有 他 喜 過 的 星 是 用 真 心 的
但 是 一 個 看 到 潮 流 多 人 喜 什 麼 星 便 喜 星 的 人
是 不 是 會 真 心 對 歌 手 們 !?
某 人 .. 請 你 反 省 一 下 吧 !
----------------------------------------------------------------------------------------------
入 正 題
是 好 耐 冇 做 的 H K 星
美 化 不 好
框 都 怪 怪 的 -0-
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-9-23 01:59 PM 淋:)
OK唷..眼好藍..
字下面條白色透左會好D

2006-9-23 02:02 PM 傻仔仔;P
WOO .. ..
VERT BEAUTIFUL !!
BG IS VERY BEATUFIUL ,,
CUT IS NOT BAD ..
WHITE BAR IS NOT WELL ,,
SUP = ]

2006-9-23 02:04 PM 蒙妮卡x]`
色好美 *W*
不過字和白色果條野有點怪 -V-

2006-9-23 02:05 PM Demon.
CUT有少少怪''十卜

2006-9-23 02:11 PM AR琪
色好靚  feel都好好  

但白色果條野怪左少少  = )

2006-9-23 03:09 PM Kathy..
我覺得字型唔太襯..

其他都不錯哇~SUP

2006-9-23 03:18 PM F!esTa:P
我覺得都唔錯的~
不過太粉紅了~

2006-9-23 03:28 PM 灰;
系MSN BG來嗎-3-?
BG簡左D...
粉左D-3-
CUT得唔錯..美化都OK...
系右下角D字光得濟..唔太清''

2006-9-23 04:41 PM PinKi
BG 好令....整得幾好...不過5+ 條野會好D BOR
同埋大字5太好

2006-9-23 05:27 PM j0ey.;)
我覺得有少少怪`
大字吾太好`
好粉`CUT 得幾好`

2006-9-23 05:33 PM cathy!
色好令
字可以大D
SUPPORT

2006-9-23 05:38 PM suiyO!;D`
咁如果一個明星令先仲意佢..
這叫顏嗎?
skin feel上有點迫..其他都okay的;)

2006-9-23 05:47 PM 恩恩恩恩`
細字大隻D會好D`
SUP*

2006-9-23 09:45 PM iamBONNIE
整得幾靚 ~
美化唔錯 ~ =]

2006-9-25 06:43 PM
[quote]原帖由 [i]yi淣[/i] 於 2006-9-23 05:38 PM 發表
咁如果一個明星令先仲意佢..
這叫顏嗎?
skin feel上有點迫..其他都okay的;) [/quote]
我個人認為..
如果係因為令先喜的話
都中未可以叫顏..
但如果喜佢又唔去了解佢的話
甘就叫顏

2006-9-27 05:16 PM mango.__.
彩色的!很美喔"supp=vv="

頁: [1]
查看完整版本: 咩 叫 顏 飯 !?