I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » \\咁`都`叫`做`細`個`咩//

2006-10-2 07:58 PM ~Nicole~詩~
\\咁`都`叫`做`細`個`咩//

你地話啦~
11碎都叫細個咩???

禾都11碎啦``仲叫細個``

次次問親老母可唔可以同D朋子出街,

佢都話::你E家仲咁細個,同埋你呢個時期容易學壞呀~
              同埋我右5知你d  fd為人係點,
              5好同fd出去啦.

我話:你5知我d  fd為人點,
         但我知呀嗎,我都同佢地識左幾年啦.
         點會5清楚喎

佢會話:你細個,5識分辨是非,5去得呀!!!

我會心諗::咩叫`呢個時期`呀?
             我跟本只不過係你面前扮乖之嗎,
             同埋如果我要學壞ge話,
             神早學壞左n年啦

11碎,都就黎升中一啦(仲有1年),仲叫細個咩~咁點先叫大個呀??~

我好憎我老母呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[[i] 本帖最後由 ~Nicole~詩~ 於 2006-10-2 08:05 PM 編輯 [/i]]

2006-10-2 08:01 PM `芝=]
咁你媽咪都係想你好姐

2006-10-2 08:04 PM S.
其實佢緊張你姐,,
不過有點緊張得過份LO,,
你同傾下啦..

2006-10-2 08:06 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]`BeR-YL=]![/i] 於 2006-10-2 08:04 PM 發表
其實佢緊張你姐,,
不過有點緊張得過份LO,,
你同傾下啦.. [/quote]
我有同過佢講ga,佢都5理,only識講5得5得5得呀

2006-10-2 08:07 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]茄茄[/i] 於 2006-10-2 08:01 PM 發表
咁你媽咪都係想你好姐 [/quote]
我5認為咁叫為我好lor,我只不過係想同fd出街姐,咁都5得

2006-10-2 08:08 PM S.
[quote]原帖由 [i]~Nicole~詩~[/i] 於 2006-10-2 12:06 AM 發表

我有同過佢講ga,佢都5理,only識講5得5得5得呀 [/quote]
下..咁你DADDY呢?

2006-10-2 08:11 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]`BeR-YL=]![/i] 於 2006-10-2 08:08 PM 發表

下..咁你DADDY呢? [/quote]
我老豆&老母離左婚............................................................................................................

2006-10-2 08:16 PM S.
[quote]原帖由 [i]~Nicole~詩~[/i] 於 2006-10-2 12:11 AM 發表

我老豆&老母離左婚............................................................................................................ [/quote]
OH..SORRY..

2006-10-2 08:20 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]-`[膠]BABE![/i] 於 2006-10-2 08:16 PM 發表
[blur][b][size=5][color=Red]樓 主 買..!邊 個 買 左 扣 佢 $1OO-V-"[/color] [/size][/blur]

[b]**** 付費信息,已經隱藏 *****[/b] [/b] [/quote]
5係講緊你~
thx你啦

2006-10-2 08:20 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]`BeR-YL=]![/i] 於 2006-10-2 08:16 PM 發表

OH..SORRY.. [/quote]
5洗sor,我依家都冇哂feel啦

2006-10-2 08:23 PM Sh!rLeY
我13歲lu,,,,呀媽成日都係咁

我都好呀据架!!睇住d fd個個有得成日出街><

你ge feel我好明,,,,真係唔明d大人點解成日都咁囉

2006-10-2 08:32 PM v仔.
我而家14歲'
我牙媽都系咁同我講'-3-
不過都冇同佢嘈..
緊係自已偷偷地出啦'xD
不過多數都係放學之後出
其實都系為你好姐'=]

[[i] 本帖最後由 SIU_V 於 2006-10-2 08:36 PM 編輯 [/i]]

2006-10-2 08:32 PM maniii.
真矢話大人永遠當仔女系細路仔-__-

算啦,你媽媽都系為你好者,

2006-10-2 08:34 PM {-飛飛`''*
[color=Black][align=center][u]咁都唔洗咁話你阿媽既 =V=
佢都係緊你姐 ''*
佢唔緊你 ''
到時可能你又會話[我阿媽都唔理我既 - 我好憎佢呀 ] 咁咖喇[/u][/align][/color]

2006-10-2 08:40 PM xiaotung=]
[quote]原帖由 [i]~Nicole~詩~[/i] 於 2006-10-2 19:58 發表
你地話啦~
11碎都叫細個咩???

禾都11碎啦``仲叫細個``

次次問親老母可唔可以同D朋子出街,

佢都話::你E家仲咁細個,同埋你呢個時期容易學壞呀~
              同埋我右5知你d  fd為人係點,
            ... [/quote]

11歲我都覺得幾細嫁///過左13我就唔覺細喇=]
其實學唔學壞都係睇你自己既姐...都唔知點解D呀媽成日都唔信我地`

2006-10-2 08:46 PM ~Nicole~詩~
[quote]原帖由 [i]-LY|ko`[/i] 於 2006-10-2 08:40 PM 發表

11歲我都覺得幾細嫁///過左13我就唔覺細喇=]
其實學唔學壞都係睇你自己既姐...都唔知點解D呀媽成日都唔信我地` [/quote]
55``咪係lor..成日5信我地

[[i] 本帖最後由 ~Nicole~詩~ 於 2006-10-2 08:49 PM 編輯 [/i]]

2006-10-2 09:16 PM 招SA
11歲真係幾細架喇..
你mum都係care你姐..
正所謂學好三年,學壞三日ar!!

2006-10-2 09:18 PM kar.
係父母眼中既仔女永遠都係一個細路,同埋係為你好

11我都認為係細

21歲先有自由..

2006-10-2 09:28 PM ~Nicole~詩~
以上的人,你地要知道我全班d人個個都出得街,

2006-10-2 09:31 PM cathy!
你牙媽緊你姐,,學始飛話<制>
我地呢個時期系好容易學壞架<<11-13丶14>
一系你介紹你的FD比你牙媽識囉
咁佢知道你的朋既品性(如果系好既話)
佢會放心你去架啦,,,我林..

頁: [1] 2