I-See 論壇 » 頭像評評站 » SHADOWS OF LIFE .

2006-10-18 06:54 PM 牙盈''
SHADOWS OF LIFE .

有品德者 ,   請回 :)

PS :     愛 HD 主評美化 =]

多謝 !   THANKS =]

[[i] 本帖最後由 牙盈'' 於 2006-10-18 07:08 PM 編輯 [/i]]

2006-10-18 06:58 PM RAIKE
結衣的超美
sayu 的都很好
大愛 hd 字色有點怪
美化 ... 面色可以再好 ..
圖質 .. 你都盡力了 xb

講真 你幾時開拍 ~"~ 等到我頸都長
= ]

2006-10-18 06:59 PM 蒙妮卡x]`
YEAH ! 我是有品德的人 !
第 1 個不錯 : ) 不過好像暗了點 -V-
第 2 個 FEEL 好 MATCH
結衣的 DES 好正 ! 超中意 XD
BAN 大果個 SAYUMI 睇落去 D 皮膚好似鞋左 ?!
不過都很好 : }

2006-10-18 07:07 PM 牙盈''
[quote]原帖由 [i]arigato_raike[/i] 於 2006-10-18 06:58 PM 發表
結衣的超美
sayu 的都很好
大愛 hd 字色有點怪
美化 ... 面色可以再好 ..
圖質 .. 你都盡力了 xb

講真 你幾時開拍 ~"~ 等到我頸都長
= ] [/quote]

你話開就開既 = 3 =
我整得咁慢 ..     整完又唔知為乜 DELETE 晒 = X =
睇黎都係凍過水 XDDDD
[quote]原帖由 [i]bruijn[/i] 於 2006-10-18 06:59 PM 發表
YEAH ! 我是有品德的人 !
第 1 個不錯 : ) 不過好像暗了點 -V-
第 2 個 FEEL 好 MATCH
結衣的 DES 好正 ! 超中意 XD
BAN 大果個 SAYUMI 睇落去 D 皮膚好似鞋左 ?!
不過都很好 : } [/quote]

嗯嗯 =)
有品德的人要讚喔 !:em32:
其實第 1 個的 AI HEAD 是要評美化的呢 ~
係呀 ..    SAYU 的 ..   美化差了點吧 XD       謝謝呢 >V<

2006-10-18 07:08 PM kar.
全部都美得好靚

ai的字型都match

跟住果 個 個底好靚 色好靚

sayu的擺位好靚

sup

2006-10-18 07:12 PM Laics
wallpaper 係唔錯, 幾靚 xD

note book add 得有 d 唔自然

2006-10-18 07:21 PM TWING
美 化 的 已 經 很 美 ...

不過 hd 既 唔 咁 藍 仲 好

yui 既 超 正 ..

ban 第 1 個 左 面 mi x 得 怪 怪 地 咁

下 面 既 好 靚 ...

sup;

2006-10-18 07:44 PM iamBONNIE
美化好靚
第二張 ai 滑左好多
yui 既係 BG or skin ?
好正 !
sayu ban .. 美化正
中間既 sayu 高 d 會好 d
yuko ban 好靚 *V*
sup

2006-10-18 08:08 PM AR琪
HEAD係字唔係咁好

SKIN好靚 美化好惦

BAN都係一貫地好

評完等如無評 .. = )

2006-10-18 08:42 PM Kathy..
愛的美化好靚`
整得好掂

第2個美化頭有點怪

YUI 的 DESIGN很讚唷

之後2個BAN都好掂:)
SUPPORT ;D

2006-10-18 08:51 PM herher``
WOO .. @V@
ALL ARE VERY BEAUTIFUL ..
ADD BH IS NOT BAD .
美 IS VERY GOOD ..
SAYU BAN A BIT SIMPLE ..
LAST ONE DESIN AND FEEL AND ADD BG IS VERY GOOD !!
SUPPORT ``

2006-10-18 08:53 PM Kate;)
我 非 常 有 品 德 的 ~!!! yeah =v=
美 得 很 正 xd =]
yui 的 很 美 .
但 係 本 notebook 有 d 怪 .
sayu mix 得 很 美
yuko 好 美 *V*  
好 想 投 xd =)

盈 幾 時 開 拍 姐 xd ?! =)
好 期 待 個 yuko ban xd *U*
sup ;D

2006-10-21 01:09 AM 西瓜仔a_a
HD很正  簡單得黎美
美化吾錯..  不過矇了點
YUI的好有FEEL啊 XD
左邊個人美化不太MATCH
BH+得勁正
SAYUMI美化可更好

全刀很正啊!!
SUP :]

2006-10-21 11:52 AM cathy!
大愛HD美化可再白1點,,
但很棒@V@
大愛美化又白又滑`
重好有FEEL-V-`很正
結衣的都很正`
DS很很很棒
色重好好令的說.
SAYUMI`FEEL好棒
紋不太好,其它很不錯
SUPP0RT!

2006-10-21 12:11 PM wei.
美化的..美得都不錯..不過好 d 濛..
結衣的..整得不錯喔..不過細 d 個個人美化唔好@@"
sayumi的..美化可以再好 d //
最後個個 ban ..整得好令..不過..字型可改改..
唔改都好令喔>0<..!

2006-10-23 10:57 PM 櫻翎
[align=center][color=black][b]全部都好靚啊 *口*
見到張wallpaper我o哂咀,,
超靚 ^皿^
d美化做得唔錯啊,,[/b][/color][/align]

頁: [1]
查看完整版本: SHADOWS OF LIFE .