I-See 論壇 » 頭像評評站 » 好耐冇見!. ..

2006-10-21 10:08 PM 牙帽''
好耐冇見!. ..

好耐冇見了. ..
因為換左新電腦. ..
好多野都要重新DL過. .好鬼煩= = .. .
有冇咩好人可以SAND D 字型比我呢. ..=V=
中文字等住用真係. ..
=/\=""但係唔知係邊到可以搵得返. ..
唔返ISEE人大大提供. ..
另外. ..好多相都係冇哂架-V-. ..
不過我都張DHIP相SEND左比KI仔. ..
而加KI仔SEND返比我. .但係- - . ..
SEND得好慢. ..XD. ..要慢慢等. ..同埋好多歌呀. ..MM CONN. ..都係冇哂. ..
好心的話. ..請SEND比我. ..=V=

今日個肚仔好痛. ..腸胃炎. ..OMG. ..放假先黎噤= =  
哂左. ..
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-10-21 10:10 PM RAIKE
色調很好
字色改改更好

= ]
要保重身體

2006-10-21 10:12 PM 1234567;D
美化左之後感覺好左好多丫*
SUP*]]

你想要D咩歌仔咁丫?

2006-10-21 10:16 PM `芝=]
色好好,,,
字ok
mix得好好呀,,十卜

2006-10-21 10:17 PM wei.
個 ban 整得不錯呀..
不過改下字色會更加好.."

2006-10-21 10:21 PM JustYami.
MIX得好正呢 ;D
好似冇咩痕咁 ;]
美化都令令 ;O
但系字型就有小小怪 ;]
可能系因為你冇咩字型既關係nA```
帽帽仍然都系咁愛田中 x]
我諗帽帽吾記得我LU -W-
我吾算系真{{牙}}人 =W=
因為次終有幾個同佢地吾系幾熟 ;X
我系識糕糕同你 -000000-
但系聽某人講你吾識我 -00000-
呆l0```
呠.......`
打左好多野添 xd''

2006-10-21 10:26 PM 蒙妮卡x]`
色靚 MIX 好 美化正 XD
不過字就不太 MATCH =X=

早日康復 : )

2006-10-21 10:33 PM cloudying
美化好白呀`-,-
不過成個banner都好靚喔`suP`=)

2006-10-21 10:40 PM AR琪
mix得好靚 美化好好

字的色唔係幾好  = )

2006-10-21 11:46 PM KAKAYEE:]
美後的色蠻可以了..
但字色MA MA的..

2006-10-22 12:03 AM F!esTa:P
MAY得好好~

好白好滑~

我同你唔一樣~

我之前個COMPU HAND左~

要重安~咩都無晒~==

2006-10-22 12:08 AM herher``
MIX IS VERY GOOD ..
WORDS IS SO CUTE ..
美 IS VERY GOOD ..
SUPPORT = ]

2006-10-22 01:56 PM suiyO!;D`
字 不 用 黑 色 會 好 點 .. 整 體 都 不 錯 喔 ;)

頁: [1]
查看完整版本: 好耐冇見!. ..