I-See 論壇 » 笑話區 » 你走進很貴的食店時該如何脫身?

2006-10-22 12:40 AM ynaK
你走進很貴的食店時該如何脫身?

《必殺技大公開》 去年我們班辦了一次班遊....去台東... 一群人到了台東市 也不知道有啥好吃的 看到一家看起來不錯的牛排館 就進去了... 一進去...看到菜單...果然... 看起來蠻有一回事的牛排館...價位也... 但是十幾個人都已經坐定位

小姐開始擺餐具了 一群人心都涼了...怎麼辦怎麼辦...超級貴的牛排啊... 這時候也不像鄭昌明可以去辦現金卡啊....

以下內容要回覆後按 CTRL + A 才能看到
==============================

[color=White]這時候一個同學突然拿起了手機 很大聲的說: 喂喂~~我們在XXX店裡啊! 你說什麼? 不是這裡? ****![/color]

==============================

於是成群學生便立刻走出牛排館..........

2006-10-22 12:43 PM 巴黎之冬
post過la
係我post嫁

2006-10-22 01:10 PM c_leung
oo wt is the ans????

2006-10-22 01:14 PM 蘭丸。
哈哈
笑死左∼∼
十卜

2006-10-22 04:57 PM Ying
咩黎嫁 睇睇先

2006-10-22 06:15 PM Emiりノ〝
哈哈.....
超醒牙個學生>v<

2006-10-22 07:06 PM S0.J!LL`:)
個學生 好醒 YA xD`
如果 係我就走唔到LAA`

2006-10-22 08:24 PM 赤蓮
無言lor...o左咀lor=口=''

2006-10-22 08:54 PM 赤蓮
無言lor...o左咀lor=口=''

2006-10-23 08:14 PM foreverloveu
><.............

2006-10-23 08:24 PM [花識]
seeeee
想睇下

2006-10-28 06:43 PM junejunefung
無言中...佢咁輕易便走到出去...

2006-10-28 08:02 PM friendly_janice
i wiil think it is funny,i want to see the belowing

2006-10-28 08:03 PM 傻裕
呢條橋好用,,,,哈~

2006-10-29 01:01 AM 炎之天空
超型....但係都係一個好方法...^^

2006-10-29 03:12 PM 狂野巨火雞
O曬囉--””
咁樣好LOR嫁啵-口-

2006-10-29 03:39 PM cHaU``
hahahaha~~~~~~~~~~~

2006-10-29 04:51 PM `ivY)
哇,,果個人,,好勁呀;
甘都比佢唸到.!

2006-10-29 05:36 PM 瑤~
係咩呀?唔知既?...

頁: [1]