I-See 論壇 » TW empire » 喬傑立專區 » [ 支 持 / 喜 歡 1 8 3 C l U b 滴 ; 就 入 梨 呢 ; ]

2006-10-27 10:57 PM `aH-j0annaX]
[ 支 持 / 喜 歡 1 8 3 C l U b 滴 ; 就 入 梨 呢 ; ]

[u][color=Green][ 支 持 / 喜 歡 1 8 3 C l U b 滴 ; 就 入 梨 呢 ; ][/color][/u]

[size=2][u][color=Black]有 條 友 之 前 同 我 好 FD ,,BuT 佢 E+ 吾 LiKeY 我 ,,
佢 唔 LiKeY 我 刀 算 啦
仲 要 話 支 持 / 喜 歡 1 8 3 + 1 8 3 刀 係 垃 圾 !
佢 刀 On 架 ! ( sOr)
如 果 係 真 GeE ,,
甘 LeE 個 世 界 咪 好 多 垃 圾 ?
跟 住 佢 知 我 中 2 紹 偉 ,,
又 狂 踩 紹 偉 ,, 又 話 牙 SaM 樣 衰 , 又 乜 又 乜 ....
我 個 FD 問 佢 係 咪 針 對 我 先 至 話 牙 SaM 乜 乜 ,,
佢 話 係 WoOoO,,
牙 S a M 樣 衰 ? -如 果 係 ge ,, 甘 Lee 個 世 界 刀 冇 令 仔 LaA !
佢 仲 話 白自 己 係 基 督 徒 ,,
無 奈 loOoO,,[/color][/u][/size][u][color=Green]

{ sUp 183 滴 就 留 C m 唱 衰 個 8 婆 ,,
  為 1 8 3 討 回 公 道 } !!![/color][/u]

[[i] 本帖最後由 f!`bAbE:] 於 2007-5-12 11:07 AM 編輯 [/i]]

2006-10-27 11:39 PM Kate;)
請 你 唔 好 講 粗 口 !!!

2006-10-28 01:33 PM 呀多*
唔 好 因 為 咁 G E 事 要 嘈

個 個 都 中 2  D 野 都 唔 一樣

自 己 都 有 自 己 G E 意 見

2006-10-28 01:49 PM leona_183
[quote]原帖由 [i]{∫-!oNa}[/i] 於 2006-10-27 10:57 PM 發表
[u][color=Green][ 支 持 / 喜 歡 1 8 3 C l U b 滴 ; 就 入 梨 呢 ; ][/color][/u]

[size=2][u][color=Black]有 條 友 之 前 同 我 好 FD ,,BuT 佢 E+ 吾 LiKeY 我 ,,
仲 要 話 支 ... [/quote]

我覺得個個人好衰囉 !!
做咩話紹偉喎 ~
紹偉又係183又係5566的 !!
佢有咩資格話紹偉樣衰 ?
咁佢自己又好靚仔 / 好靚女咩?
佢唔鍾意183係佢既事 !!
冇需要刻意講出黎 ~
如果係咁的話 ~
咁我地都可以話返佢鍾意的歌手!!

我地183的FANS咁多人 ~
一人一把聲都得啦

2006-10-28 06:01 PM `aH-j0annaX]
[quote]原帖由 [i]呀多*[/i] 於 2006-10-28 01:33 PM 發表
唔 好 因 為 咁 G E 事 要 嘈

個 個 都 中 2  D 野 都 唔 一樣

自 己 都 有 自 己 G E 意 見 [/quote]
比 人 甘 話 自 己 偶 像 ,,
好 HaTe 架 MaAa

2006-10-28 06:04 PM `aH-j0annaX]
[quote]原帖由 [i]leona_183[/i] 於 2006-10-28 01:49 PM 發表

我覺得個個人好衰囉 !!
做咩話紹偉喎 ~
紹偉又係183又係5566的 !!
佢有咩資格話紹偉樣衰 ?
咁佢自己又好靚仔 / 好靚女咩?
佢唔鍾意183係佢既事 !!
冇需要刻意講出黎 ~
如果係咁的話 ~
咁我地都可以話 ... [/quote]
講 得 好 !
1 8 3 D  FaNs 1 定 好 多 好 多 !
多 謝 你 GE SuP* 唷 >V<

2006-11-2 06:29 PM 恩愛明
183超好.....

2006-11-15 05:47 PM ★癲小敏﹏
183有咩衰姐...
唱歌咁好聽...
佢咁話你佢吾岩囉

2007-3-19 11:55 PM kaRh0Ney
[quote]原帖由 [i]f!`bAbE:][/i] 於 2006-10-27 10:57 PM 發表

有 條 友 之 前 同 我 好 FD ,,BuT 佢 E+ 吾 LiKeY 我 ,,
仲 要 話 支 持 / 喜 歡 1 8 3 + 1 8 3 刀 係 垃 圾 !
佢 刀 On 架 ! ( sOr)
如 果 係 真 GeE ,,
甘 LeE 個 世 界 咪  ... [/quote]

[color=#3f0000]嘩~
我真係好想問下佢,,
知唔知咩叫令仔呀!
我諗,,
如果佢甘講呀,,
世界上真係冇咩令仔啦,,
呀...唔係,,
係連一D正常男仔都冇呀!(soR呀!所有男的)
我真係好嬲囉!
唔該,,
如果你係{紹彤}的個個X-fD,,
請向紹偉同所有紹偉的FANS道歉!\口/[/color]

2007-3-20 03:17 PM karenkei:)
雖然我唔係中意183的.
但係我都好嬲\口/佢話紹偉!!
佢冇資格罵紹偉囉唔該!!
你個fd冇野下化?!!?!
勁炆囉咁講\﹏/!!
係\口/要同所有紹偉既fan say sor.\/.!

2007-4-9 10:56 PM rc6792
人人都有偶像gar la!邊有人咁gar!我支持你!你話比哥條友聽,佢講得呢D野就代表佢自己都係垃圾!因為只有垃圾把口先會咁臭!!!

2007-4-10 10:50 AM rose123
每個人都有自己ge諗法
佢奈你中2紹偉唔何
你又奈佢唔中2 183唔何
大家balance...
不過我覺得佢唔應該踩人
比著佢,我踩佢中2個個
睇下佢會點?

2007-4-11 04:06 PM yulia`myk.
我撐183!!!
183個個都咁令仔!
佢有咩資格話佢地!

2007-4-25 02:06 AM 狂妄症發動.3.
有冇搞錯呀??
唔可以咁講人架...183club...我都好喜歡...佢咁講...我都係垃圾

2007-5-7 02:42 PM tsizneg
緊係支持你la,條友咁衰架

頁: [1]