I-See 論壇 » 頭像評評站 » 好耐了. ..時間. .過得好快

2006-10-30 09:44 PM 牙帽''
好耐了. ..時間. .過得好快

其實. ..時間真係過得好快. ..
好快地. .又11月喇. ..我覺得. ..
同6,7月既時候都唔係過左好耐. ..
噤又開始冷了. ..好快又聖誕. ..
我的天. ..冇男朋友. ..好灰的呢. ..
我知自己唔會係噤short時間搵到男朋友的. ..=v=""
今日整左2個田中BANNER比自己. ..
好耐冇整BANNER比自己= = . ..
唔覺唔覺真係. ..

今日覺得. ..點解D人噤奇怪. ..
你的大本. ..=我唔可以鍾意?
其實我覺得. ..鍾意同大本係2樣野. ..
鍾意. .唔=係最鍾意. ..
因為佢係你大本. ..其他人就唔可以鍾意佢MA?
真係覺得好低能. ..如果. ..你見到人地鍾意你既大本. ..
其實係未要分享返比D唔係真係噤熟識佢地既人呢. ..

好多人都知我電腦係NEW. .咩野都冇哂. ..
我唸. .好多人都知我大本係田中REINA. ..
噤係未我唔可以鍾意第2D明星呢. ..
好O咀. ..問人囉D野. ..唔SEND未算囉. ..
洗唔洗回都唔回. ..OK. .你鍾意.. ..人地原來唔可以鍾意. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-10-30 09:50 PM Kathy..
d人咁都得 -0-

美化..mix同feel都唔錯呢

字色麻麻地/support*

2006-10-30 09:58 PM kar.
好想快d凍 xd

美化好滑好白 , mix 很美

字怪了些

sup

2006-10-30 10:19 PM 蒙妮卡x]`
好 O 咀囉 XD
如果好多人中意我既大本,,
我仲開心啦,, 代表多人欣賞佢嘛 : ]

兩個 BAN 都 MIX 得好靚 =]
但字唔係幾襯
SUP!

2006-10-30 11:00 PM wei.
no..1..的唔錯..整得幾令"
no.2.."字唔係幾好.."
其他都整得好好.."幾有 feel=v="

2006-10-30 11:15 PM KAKAYEE:]
第1的比較好..
美化得很正呢..第2的字不太match

2006-10-30 11:19 PM herher``
WORDS IS A BIT NOT MATCH ..
MIX IS VERY GOOD ..
FEEL IS VERY GOOD !
美  IS NOT BAD ..
SUPPORT = ]

2006-10-31 09:19 AM RIRIKY
兩個都巧美!!
如上說的 . . 美得很美 M I X 也很好 . .
個人覺得第一個字蠻好 . . S U P ! !

2006-10-31 04:13 PM Demon.
今天很冷.. [呼呼..>0<]
我做你的男友吧 ..xDD
加油 ,, 努力找男友!!
----------------------------------
兩個都不錯..但字麻麻..SUP

2006-10-31 05:04 PM 牙盈''
欣賞 / 鐘意點都唔等如本命。
講鐘意既話 ..    我求其都 UP 到十幾個 XDD
邊個黎架 = 0 =      話我知 !!  :)

點解帽仔你可以 MIX 得咁靚美化得咁靚 = 0 =
我整完你o個 MIX BAN 之後 .........      灰心中 XDDDD

SUP 帽仔 ..       MSN 見我就叫我啦 XD

2006-10-31 06:38 PM RAIKE
美化不錯
係字色唔太好 = ]

2006-10-31 06:54 PM 蕭.昕
唔錯喎!!!I LOVE 第一張多D!!!THX...

2006-10-31 06:57 PM TWING
2個都係....美化好正...MIX得好好....D光都加得好好...

不過2個既字都唔係太好...

但整體都好好...

SUP

2006-10-31 07:07 PM 牙儀''
哇哇 . hat又打日記了 xdd 哈 .
真的冬天又來啦 . 又要轉季 . 又要買3 .
很窮的哩!! >.<

嘿 . 我都有好耐無來過評區lu . =\/=

hat . 整得好令呀 . 第2個勁正 . mix得!>\/<
美得很不錯 . 但字型果到可以改改 .

頁: [1]