I-See 論壇 » 笑話區 » 無厘頭茶餐廳 xD'

2006-10-31 05:12 PM 菲芘
無厘頭茶餐廳 xD'

大力剛入茶餐廳,侍應出黎迎接.
waiter:[幾多位?]
大力:[做咩問我姐,我點知你間餐廳有幾多個位wo...]
waiter:[he,我都唔清楚,等我數下先...二,四,六.....]
waiter:[幾位?]
大力:[三位]
waiter:[食唔食煙?]
大力:[我...比較少食,你呢排骨?]
排骨:[我就食好多,一日大概兩la......]
八婆欣:[係呀?咁你食咩排子架"?]
............
大力,排骨.八婆睇緊meun
大力:[(自言自語)唔...咁多野食...食咩好??喂,你地叫咩呀?]
排骨:[我叫咩??...我叫排骨,你呢?]
八婆欣:[我叫八婆欣,多多指教!]
邊個最好笑呢....?'

2006-10-31 05:37 PM 巴黎之冬
最下嗰個,
個八婆欣話[我叫八婆欣,多多指教!]
好有禮貌囉
好好笑呀

2006-10-31 05:46 PM ∞大小姐∞
好無言= =aa
乜個侍應咁都得= =bb

2006-10-31 06:37 PM {離.~恨
我覺得一的無奈喎...

2006-10-31 08:50 PM unok_0412
大力剛入茶餐廳,侍應出黎迎接.
waiter:[幾多位?]
大力:[做咩問我姐,我點知你間餐廳有幾多個位wo...]
waiter:[he,我都唔清楚,等我數下先...二,四,六.....]

呢個睇過好多次la

2006-10-31 10:57 PM 傻裕
好野,,,,當個個冇度,,,哈~

頁: [1]
查看完整版本: 無厘頭茶餐廳 xD'