I-See 論壇 » 頭像評評站 » 我  頂  唔 住 啦 -(@/\@)- [ 加 左 兩 個 ]

2006-10-31 06:14 PM
我  頂  唔 住 啦 -(@/\@)- [ 加 左 兩 個 ]

我就死啦...  -(@/\@)-
決定點都要係isee呢到發洩一下T^T
eng.F.4同F.3的形式係完全唔同
chem.都ok la,,但係有一part已經死左
a-maths.死到咩甘...知道佢問咩..但係唔識做呀
我冇laaaa..人生玩完la

忍唔住手做左野...哈哈
是小川...好耐冇整佢ge野la..^^
中冇個美化-0-
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

[[i] 本帖最後由 d.devil 於 2006-10-31 06:56 PM 編輯 [/i]]

2006-10-31 06:18 PM Demon.
美得5錯..
幾靚..但D色5夾

2006-10-31 06:27 PM Kathy..
用綠色好似唔太襯..

其他都唔錯呢

support*

2006-10-31 06:39 PM RAIKE
用綠色怪怪地
美化有點灰 .. 較高少少飽和更好
= ]

2006-10-31 06:46 PM wei.
用綠色怪左 d .."
美化的都唔錯呀.."

2006-10-31 06:46 PM TWING
美化不錯...

ban既色怪怪地...

其他都不錯..

sup

2006-10-31 06:48 PM KAKAYEE:]
美化不錯,,但有D灰..
BAN用綠色搞到怪怪地..''

2006-10-31 08:27 PM iamBONNIE
devil relax 啊 =v=~
美化幾靚 .
ban .. 最後果個最靚
不過我覺得用番原色會更靚 XD
sup devil

2006-10-31 08:31 PM kar.
美化很美

我覺得第3個好d .. 綠果個唔太襯

其他很好

sup

2006-10-31 08:36 PM {-飛飛`''*
美化 okay :}
-- 第 2 個 ban 色最好 '' 其他怪怪 ''
supp0rt - 我都覺 f.4 d eng 完全系吾同曬 ''
冇 grammar 考 '' 一份野考 listening + reading =v-
我今日協果 d 都死曬 '' =v-

2006-10-31 08:50 PM
[quote]原帖由 [i]B0NNIE`[/i] 於 2006-10-31 20:27 發表
devil relax 啊 =v=~
美化幾靚 .
ban .. 最後果個最靚
不過我覺得用番原色會更靚 XD
sup devil [/quote]
都已經懶到廢時整原色=口=
thx you bonnie..xd

[quote]原帖由 [i]{-飛飛`''*[/i] 於 2006-10-31 20:36 發表
美化 okay :}
-- 第 2 個 ban 色最好 '' 其他怪怪 ''
supp0rt - 我都覺 f.4 d eng 完全系吾同曬 ''
冇 grammar 考 '' 一份野考 listening + reading =v-
我今日協果 d 都死曬 '' =v- [/quote]
冇錯,,
已經係冇曬grammer..
不過都好彩冇左open cloze..同proof reading-0-
完全唔知篇野講咩==

頁: [1]