I-See 論壇 » 頭像評評站 » - - help me ..

2006-11-6 07:03 PM :Kaikoey:
- - help me ..

help me -0- ''     頭先 ....   我好似食左隻虫落肚 /3\ ''  搞到依加真係好唔知點 '''

依加好想扣喉唔係講笑 /33\ ''   有冇搞錯 ..   

事關岩岩我覺得好眼訓 .. .   就唔知見到我細佬做咩 .. 就下左1聲 ..
係呢個時候 -0- 我feel到有隻虫的物體飛左入我個口 ...        真嘔心 -0-

全刀係幫人整 /3\

raike個個真係好難mix牙 /3\

2006-11-6 07:09 PM
美化有小小小偏黃
yui ban mix得mama,,
其他不錯
字mama

2006-11-6 07:10 PM 癲YAN
第1個好令牙-
第2個同第4個臨尾MIX得怪怪地-
SUP*

2006-11-6 07:10 PM RAIKE
erika 個個 .. 右邊 mix 得有點怪
我的 .. 我 mix 左 7 次 .. 都唔得 =3=
所以給別人試一下啦

整體 4 個都不錯 = ]

2006-11-6 07:13 PM kar.
MIX 得好靚 ... 美化都好好 .. 很美喔  SUP

2006-11-6 07:53 PM TWING
食蟲@0@ ... 等痾番出黎 XD

4 個 都  MIX 得 不 錯,,,

第 4 個 見 原 圖 好 難 MIX ... 俾 我 已 經 放 棄 左 -0-

全 部 整 體 都 好 好 ..

不 過 第 2 個 效 果 好 似 勁 左 D ...

2006-11-6 08:49 PM iamBONNIE
食蟲 xDD 我經常吃螞蟻 -v- 蛋白質豐富 =v=

mix 不錯呢
raike 的 .. 右圖 mix 得麻麻
不過我也知道很難 mix .. 糕已很勁了
maki 的很美 *v*

2006-11-6 09:34 PM AR琪
MIX得好靚 DES唔錯

美化幾好 結依的最好 我覺得

ERIKA的MIX得怪左少少 :]

2006-11-7 04:56 PM 德德-v-
整我都幾好*
+卜

[b][color=Red]吾夠8字, 警告    -bebe[/color][/b]

[[i] 本帖最後由 siube` 於 2006-11-7 06:00 PM 編輯 [/i]]

2006-11-7 06:01 PM Kathy..
虫虫食了虫虫 (嚇)
沒事嗎T^T
ERIKA的MIX得有點點怪
其他都很好..SUP:)

頁: [1]
查看完整版本: - - help me ..