I-See 論壇 » 笑話區 » 爆笑中文名=.=

2006-11-7 03:31 AM 火龍龍
爆笑中文名=.=

(1) 吳潔芬 唔......新時代女性,一於同居算。

(2) 有次係商場,有個男人唔見左個仔,於是就搵security幫手

係商場廣播,話佢爸爸係門口等佢?

廣播內容係如下:

" 徐家權小朋友,你爸爸徐定富係門口等你?"

(3) 兩父子, 阿爸叫李杰, 個仔叫李仲杰.....!!

(4) 上次去台灣某銀行唱台幣...睇一睇櫃面個名牌...
個服務員叫"吳曉郁"...一 行六人冇個忍到笑

(5) 知唔知個「費」字做姓氏果陣讀「秘」音ga...

差人:差人查身分證.... 叫咩名.....

路人:費密 (秘密)

差人:差人做野呀..... 咪玩la.....

費密:都話費密 (秘密) 咯......

差人:仲玩?!阻差辦公呀..... 拎身分證黎!

費密乖乖畀身分證差人.....

差人:哦.... 原來係費密 (廢物) .....

費密:唔係呢... 係費密 (秘密)....

差人:費密 (廢物) 就費密 (廢物) la.... 秘乜鬼密丫.....

神神秘秘咁.....

係就係核突D......

費密:........-_-#

A: 你叫咩名呀?

B: 鐘定英(中定英?)

A: 中文啦!!

B: 鐘定英呀~~~~

A: 咁英文啦~~~~

B: chong ting ying

A: ................-_-#
:em32:

2006-11-7 08:57 AM Hiu_-細曉
卡卡
好好笑
xD...

2006-11-7 12:16 PM ★鳳凰天舞☆
哈哈
幾好笑
笑左幾下~

2006-11-10 03:51 PM 阿wing
有d幾好笑既...
haha~十卜你...

2006-11-10 05:13 PM hkc
商場2父子最好笑.如果真係有..個廣播員應該會係咁笑..

2006-11-10 05:16 PM 巴黎之冬
都幾好笑
十卜

2006-11-10 05:24 PM {離.~恨
最後果個勁好笑.........

2006-11-14 10:40 PM 屎忽鬼{儀}`
都幾好笑~~

2006-11-14 11:07 PM →§阿敏§←
哈哈

卡卡

好笑呀

2006-11-15 11:46 AM 平凡的我
徐姓父子最好笑.......廢物也不錯

2006-11-15 01:44 PM [[..kiki*琪〞
haha...
都幾好笑ar@@

頁: [1]
查看完整版本: 爆笑中文名=.=