I-See 論壇 » 心理測驗區 » [轉]將來的你會是做什麼工作?

2006-11-12 12:34 AM ~森林~
[轉]將來的你會是做什麼工作?

真幸運!今天你與三、四個好友參加某個娛樂綜合性節目,你贏出並可進入十秒禮品任搬的環節。眼前一大堆東西m想搬,你首先會衝向那一類呢?

a. 名牌服飾

b. 家庭電器

c. 雖小但郤貴重的飾品,如鑽飾、金錶等

選擇a)~~~~名牌服飾

傳播界應該最適合你的了!扮靚是你最大的嗜好,若能成為公

眾人物,就可以大條道理貪靚啦!

選擇b)~~~~家庭電器

安定、平穩的工作最適合你,注重家庭生活的你。雖然工作有

點悶,但睇錢份上,繼續熬0下啦!

選擇c)~~~ 雖小但郤貴重的飾品,如鑽飾、金錶等

對於交際手腕高明、面面俱圓的你,從商、顧問或公關的工作

最能令你一展所長,繼而成就非凡!

2006-11-12 12:41 AM ZOEY_君君

咁做其他就唔可以令..? XD

2006-11-12 06:33 PM 雀利兒

2006-11-12 06:35 PM nikihung
傳播界應該最適合你的了!扮靚是你最大的嗜好,若能成為公眾人物,就可以大條道理貪靚啦!

我都想...
做到先算啦...

2006-11-12 09:18 PM 火龍龍

2006-11-12 09:49 PM S0.J!LL`:)

唔知大個係咪真係做ed -0- `"

2006-11-15 11:55 AM [[..kiki*琪〞

^^

頁: [1]