I-See 論壇 » 文學區 » 愛情小說區 » [[100%原創]]××`] 愛與夢飛行◆‘*,,[[第1章]]

2006-11-15 05:23 PM cAroL`柒
[[100%原創]]××`] 愛與夢飛行◆‘*,,[[第1章]]

[size=2]作者的話:::

呢個故仔係我自己作嫁...
100%係我自己作嫁...
第一次作...
希望有多D人十卜我...

其實呢個故仔係講述一個超平凡既女中學生...
佢係暑假既野...
因為呢個暑假改變左佢既一生...

睇之前...
要記住呢幾個要點...
[[   ]]].....角色講既野
((   ))).....角色諗既野
<    >.....動作

人物介紹:::

殷靜祈(我)___平凡既中二女學生,,普通靚女,,中等家庭,,鐘意校中張文希...
張文希___中二,,係學校既校草同巨星,,樣靚家底好,,係全校女生既白馬王子...

前傳:::

正所謂「日有所思,,夜有所夢」...
佢既一舉一動已經印左係我心裡面...
我連發夢都夢見佢...
錦就證明我係幾咁愛佢...
嗯...
講講下...
唔記得介紹自己添...
我叫殷靜祈...
可以叫我做祈...
可能你地唔知邊個係佢...
不過唔知仲好...

P.S.
如果有新角...
會係一篇文前面講...[/size]

[[i] 本帖最後由 魔法米奇 於 2006-11-16 06:53 PM 編輯 [/i]]

2006-11-15 08:16 PM cAroL`柒
[size=2]第1章

新人物:::
琳___校花,,同希拍拖,,扮野...
敏___祈個fd,,好fd個種...

[[最心痛是...愛得太遲...]]]<電話響>
我:::[[喂,,邊位???]]]
敏:::[[祈,,今日散學禮,,你唔係想遲到呀嘛,,再遲,,我唔等你嫁]]]
我:::[[得...得...得...一個字落到黎]]]
敏:::[[OK...bye]]]
我:::[[ bye ]]]
就係錦,,俾阿敏太小姐叫醒左...
一個字後...
我:::[[敏,,我係好快呢]]]
敏:::[[=.="]]]
上左敏架「勞斯來斯」
我:::[[桐叔,,早晨]]]
桐叔:::[[祈,,早晨呀...嗯,,行緊o個個咪係希???]]]
敏:::[[桐叔...]]]
無奈的...
終於返到學校...
入到班房,,聽到有人如姣錦係到叫緊...
a女同學:::[[希希,,你返黎啦...]]]
我真係想鬧佢...
佢影衰哂阿希個名...
呢個時候...
我見到阿希...
佢...

[[作者的話:::
究竟阿祈見到阿希咩呢???]]][/size]

2006-11-15 09:09 PM [[細粒x*
見到咩呢???好想知牙!!*十卜十卜!!*

2006-11-15 11:15 PM cAroL`柒
[quote]原帖由 [i][[細粒x*[/i] 於 2006-11-15 09:09 PM 發表
見到咩呢???好想知牙!!*十卜十卜!!* [/quote]
[size=2]見到咩...
我就唔會話你聽...
想知就多d黎睇啦...[/size]

2006-11-16 10:19 AM siu彤’”
見到咩呀....快d post啦......

2006-11-16 06:48 PM cAroL`柒
[quote]原帖由 [i]kwokyt0518[/i] 於 2006-11-16 10:19 AM 發表
見到咩呀....快d post啦...... [/quote]
[size=2]ok...
等多d人黎...
就會post...[/size]

2006-11-19 03:44 PM 譚臭魚

快dposT啦
好心急呀
add oiL呀=〕

2006-11-19 03:56 PM cAroL`柒
[quote]原帖由 [i]呀魚=〕[/i] 於 2006-11-19 03:44 PM 發表
快dposT啦
好心急呀
add oiL呀=〕 [/quote]
[size=2]ok....
叫多d人黎...[/size]

頁: [1]