I-See 論壇 » 吹水區 » 最憎屋企人同你講咩

2006-11-19 02:08 PM InEz`
最憎屋企人同你講咩

我就最憎佢地叫我溫書~!!
成日玩多陣又叫人唔好玩...去溫書
一日夜溫...溫死人咩!!測驗完左...休息下得唔得呀

2006-11-19 02:10 PM 灰;
第4樣...因為果D1系就我唔會甘做而令佢到話我...1系就佢地無叫過我甘做-3-''
所以唔會憎=]

2006-11-19 02:16 PM maniii.
頭3樣都系-_-
最憎佢叫我落街買野;自己唔識落去買架咩'

2006-11-19 02:17 PM RIRIKY
我媽都吾會煩我茄 . .
上列果 d 一個都無喇 ! !

2006-11-19 02:19 PM {-CH!NG-}
最憎佢成日叫人飲水....有一次我12點幾都係床上面想zzz啦~~]
佢就入黎叫我起身飲水= ="

2006-11-19 02:19 PM InEz`
CA`  ~哦~我都係..成日叫我咁早訓覺做咩WO!!
ikkky;) ~~係囉!
RIriKY ~唔會煩你咁好!

2006-11-19 02:20 PM InEz`
[quote]原帖由 [i]紫月ソ雲[/i] 於 2006-11-19 02:19 PM 發表
最憎佢成日叫人飲水....有一次我12點幾都係床上面想zzz啦~~]
佢就入黎叫我起身飲水= =" [/quote]

下...訓緊教叫你起身飲水..
訓覺之前咪飲飽晒囉@@"仲飲!!
咁都得..要飲自己就要飲架啦..使佢叫~?

2006-11-19 02:21 PM cHaU``
好收線啦喎!!!!!!!!!!!!!!!!

2006-11-19 02:26 PM sIuminG`
最憎佢地叫我[落銜買野]
自己又唔落去買....
-口-

2006-11-19 02:35 PM InEz`
草莓貓 ~係囉 ... 勁左冇耐~就話人地傾左好耐..叫人收線
官中仔 ~~咪係..自己又得閒wow!!

2006-11-20 12:41 AM SoyinG
我 至 憎 佢 地 嘈 住 哂 人 *

叫 人 地 溫 書 果 D *

煩 到 死 *

2006-11-20 06:15 PM InEz`
[quote]原帖由 [i]樹英[/i] 於 2006-11-20 12:41 AM 發表
我 至 憎 佢 地 嘈 住 哂 人 *

叫 人 地 溫 書 果 D *

煩 到 死 * [/quote]

咪係囉~!!
成日溫書真係好煩!!
成績唔夠好咩~!!

2006-11-20 07:39 PM 裝碗湯圓
溫習,,
成日都叫我溫習,,
我又唔係唔識溫...

2006-11-20 07:40 PM ding._.
[color=#090000]    全都憎....係激憎LO''']]

尢其係沖涼個個,,,  我沖吾沖跟佢有咩關係''']] -333-[/color]

2006-11-20 08:37 PM InEz`
裝碗湯圓 ~係呀!!玩夠咪溫囉!!洗你叫
ane ~姐係吹你去沖涼!?係囉!!我自然會去沖啦~又話趕住洗33 ...

2006-11-22 07:09 PM 呀琳
第 1 同 第 2 最 唔 仲 意 呀 ><" 仲 知 唔 想 佢 ALWAYS 話 我 啦

2006-11-22 08:33 PM niki21
{快d去訓教啦!}................

2006-11-22 09:36 PM xiaotung=]
其實佢地講既野有煩我既成份我都憎!!`

2006-11-22 11:05 PM 牙de
講話我大個點點點果d野- -

2006-11-22 11:07 PM InEz`
呀琳 ~係呀!!成日講真係好煩
niki21 ~係呀~
-妄|想`kOEY=] ~我都係啦
牙de ~嗯~大個先算啦

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 最憎屋企人同你講咩