2006-11-25 06:02 PM
好過份!!

[color=Red]好嬲L0,,E家,,
吾該吾回吾好買AR!![/color]
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-11-25 06:07 PM mandy0417
咁佢就衰左d wor.....
佢想點就點.....如果俾著我....我就唔理佢(好似衰左d咁)

2006-11-25 06:08 PM maniii.
丫哥就系大曬/__\
可憐 .. 你咁嬲都無補於事 ..
慳返啖氣吧啦 ..

2006-11-25 06:08 PM CHARMAINE晴
你的媽媽係唔係重男輕女??

唉...

你有D咁GE  AR哥真係慘...

2006-11-25 06:22 PM kAYa}=D
係 我 既 話,,
我 就 吾 會 幫 佢 DL 野 囉..
要 用 既 就 自 己 DL,,
你 憑 咩 叫 我 幫 你 DL 呀..?
幫 你 洗 機 咪 算 好 囉..
咁 多 野 講..!?
又 響 到 發 脾 氣..
吾 好 用 丫 笨!

2006-11-25 06:31 PM siuyiu
勁有同感wor!!!

2006-11-25 08:30 PM insidemymind
我都試過!比家姐delete哂d野!

2006-11-26 02:24 AM 愛麗絲.雪仙兒
[quote]原帖由 [i]Kyoya;[/i] 於 2006-11-25 05:02 AM 發表
好嬲L0,,E家,,
吾該吾回吾好買AR!!
**** 付費信息,已經隱藏 ***** [/quote]
[color=#a300ff]講到尾,
佢係你既親人,
你唔應該咁講,
我都有一個哥哥,
佢同你一樣,
日日霸住晒D野,
我有時都好嬲,

但到你要幫忙時,
佢會伸手比你,
哥哥係我最親的人。[/color]

2006-11-26 09:43 PM InEz`
你呀媽重男輕女~?
你呀哥真係好衰~我一直都唔幸自己有家姐,細妹,呀哥細佬ed!!我冇~
你玩緊果陣係咪就係幫佢dl野呀..咁佢仲要好唔客氣咁用你dl d野,,真係衰
要d自己dl呀,,要你幫仲唔比你玩!!同你呀媽講,,得唔得ga~?

2007-1-1 02:54 PM cherry19938
嘩...你亞哥咁衰嫁.......有亞妹就咁蝦法...第時一定無女朋友

2007-1-6 07:25 PM wntanna
[color=Red][size=1][font=Georgia]唔好咁啦,,,
試下同你呀媽傾下吧`[/font][/size][/color]

2007-1-6 10:34 PM 笨嘉BiXD
串佢喇∼∼∼比我就
甘叻又唔見自己整∼
你早知就唔好幫佢呀ma

2007-1-6 10:37 PM `小詩;
如果我有咁既阿哥,,
我一定會同佢鬥到底囉..睇下邊個夠彊..

你都同佢鬥吧``

2007-1-7 06:25 PM yan=]
唉....身同感受牙...*..
我都有個咁既阿哥...>33<
好衰...

頁: [1]
查看完整版本: 好過份!!