I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 點解冇人會愛我..>x<"

2006-11-26 12:23 AM aRmo0n=]
點解冇人會愛我..>x<"

我好唔開心牙..
依家連我最愛o既人都離開我都土厭我..
我好HUrT牙..>x<"
我就係到猛咁介手..
諗住佢會擔心下我..
點知唔係..
跟住上堂又冇lala係到介手..
我依家真係唔知點算好牙>3<"
依家晚晚係到喊..
整係可以同爸B訴苦同喊..
每次返學佢都係到猛講我壞話..我整係想佢關心下我姐..
PS..我左手介左15次..右手介左25次..係咪好變態呢..=w="

[[i] 本帖最後由 [[瑜]]B` 於 2006-11-26 12:25 AM 編輯 [/i]]

2006-11-26 12:51 AM 笨小喵
傻妹..黎嫁..唔好介手喇好冇...我都介左6年手喇..宜家都冇介喇..如果你鍾意果個人既話..就唔應該介手...你仲俾佢睇到..就算你點對我都好..我都唔會傷害自己...唔會唔開心....仲會慢慢等你...你呢D野我之前都做過曬...條仔只會覺得你白痴...就算你入埋院都好丫...佢末又系唔會理你..咁不如唔好傷害自己...慢慢放低佢囉..鍾意一個人唔一定要同佢一齊..要佢關心你..錫你..對你好..只要你見到佢..都開心喇..係末先..傻妹..唔好再介手喇..* 介到隻手唔令...到時大個會後悔嫁...>V<...

2006-11-26 02:14 AM 愛麗絲.雪仙兒
[color=#8800ff]你咁樣為佢..
值得咩,
佢見到咩..
唔好再白痴啦..

你問我,你變唔變態,
好,我答你,[/color]
[color=#ff0009]我覺得你係超變態,味見過D咁變態既人。
想HELP番自己,就停止你既變態行為。[/color]
[color=#c800ff]我都係想幫你,先咁樣講野,
你係時候清醒啦![/color]

2006-11-26 01:31 PM 自戀美女
我以男生角度同你講~如果個位先生真係冇理你~你係唔應該為佢傷害自己~
呢種人唔值得要你咁為佢~呢個世界唔係冇左佢唔得~你係可以搵到個比佢更好既男仔~
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d面對現實啦

2006-11-26 01:31 PM 自戀美女
我以男生角度同你講~如果個位先生真係冇理你~你係唔應該為佢傷害自己~
呢種人唔值得要你咁為佢~呢個世界唔係冇左佢唔得~你係可以搵到個比佢更好既男仔~
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d面對現實啦

2006-11-26 09:40 PM InEz`
邊個呀
為左d咁既人界手唔好架~
唔好再界手啦!!

2006-11-27 07:14 AM aRmo0n=]
[quote]原帖由 [i]笨小喵[/i] 於 2006-11-26 12:51 AM 發表
傻妹..黎嫁..唔好介手喇好冇...我都介左6年手喇..宜家都冇介喇..如果你鍾意果個人既話..就唔應該介手...你仲俾佢睇到..就算你點對我都好..我都唔會傷害自己...唔會唔開心....仲會慢慢等你...你呢D野我之前都做過曬 ... [/quote]
唔..好多人都覺得我唔好為左呢個人而介手..
但我都冇聽佢地講繼續介..
可你你地呢番令我諗清楚我唔應該再介la..

2006-11-27 07:16 AM aRmo0n=]
[quote]原帖由 [i]愛麗絲.雪仙兒[/i] 於 2006-11-26 02:14 AM 發表
你咁樣為佢..
值得咩,
佢見到咩..
唔好再白痴啦..

你問我,你變唔變態,
好,我答你,
我覺得你係超變態,味見過D咁變態既人。
想HELP番自己,就停止你既變態行為。
我都係想幫你,先咁樣講 ... [/quote]
我唔介意你咁講..
我仲好多謝你咁講..
係你地罵醒左我..

2006-11-27 07:19 AM aRmo0n=]
[quote]原帖由 [i]松本hide[/i] 於 2006-11-26 01:31 PM 發表
唔好成日諗住佢~搵d野分散自己注意...慢慢你就會忘記~早d ... [/quote]
多謝你用男生o既角度同我講牙..
我之前真係冇左佢就唔得..
但係我依家應該可以慢慢放低佢..

2006-11-27 07:21 AM aRmo0n=]
[quote]原帖由 [i]*紫微*[/i] 於 2006-11-26 09:40 PM 發表
邊個呀
為左d咁既人界手唔好架~
唔好再界手啦!! [/quote]
講你都唔識架 la..
OK..我應承你地唔會再介手..

2006-11-27 03:02 PM shuklaiy
河究65岅658568

2006-11-27 03:02 PM shuklaiy
吸丹畈56吸芟泣河6456菱

2006-11-27 07:46 PM 傻tInG
[color=Beige]我有個FD成日介手架!!!介得仲變態la!!!lei  D人唔值得你為他介手架[/color]

2006-11-27 08:26 PM kAYa}=D
咪 甘 啦..
佢 吾 愛 你 係 佢 吾 識 貨..
呢 個 地 球 咁 多 條 仔..
你 一 定 會 搵 到 個 嫁..
睇 下 幾 時 有 個 RIGHT-TIMING姐..
介 手 好 痛 嫁.. 唔 好 咁 傷 害 自 己..
你 介 手 佢 都 唔 會 番 黎 嫁 啦..
開 心 D 啦=]

2006-11-27 10:38 PM 影*
為左一個唔愛你的男仔自殘身體. 值得MA?!

2006-11-28 03:50 AM 愛麗絲.雪仙兒
[quote]原帖由 [i][[瑜]]B`[/i] 於 2006-11-26 06:16 PM 發表

我唔介意你咁講..
我仲好多謝你咁講..
係你地罵醒左我.. [/quote]
[color=#bf00ff]咁你就乖啦!

介手真係好唔理智既行為,
你肯去改善,
表示你已成長了一些了![/color]

送你的
:em32:

2006-11-28 03:47 PM never_give_up
吾 好 咁 傻 拉 ``
呢 D 人 吾 值 得 你 為 佢 而 介 手 架 ..

2006-11-28 10:33 PM aRmo0n=]
[quote]原帖由 [i]影*[/i] 於 2006-11-27 10:38 PM 發表
為左一個唔愛你的男仔自殘身體. 值得MA?! [/quote]
但我為左一個我愛o既男仔以自殘身體..對我黎講係值得lo..

2006-11-29 01:10 AM hhyyss2809
[box=#FF6666]唔好咁啦...

如果佢開心就足夠了...再者介手都解決唔到問題...

到時你有新男朋友..佢見到你只手咁,會好心痛的...

而且女仔只手要靚靚啊...相信愛靚的你會珍惜的...

努力啊朋友...人生真系要經歷許多才能成長起來[/box]:em33:

[[i] 本帖最後由 hhyyss2809 於 2006-11-29 01:11 AM 編輯 [/i]]

2006-11-29 01:28 AM rainietse
我仲慘過你,,
冇人中意過我!!~

頁: [1] 2
查看完整版本: 點解冇人會愛我..>x<"