I-See 論壇 » 會員中心 » 綜合問題區 » T_T點解.....壇主請入!!!

2006-12-2 06:32 PM 索女喪屍機關槍
T_T點解.....壇主請入!!!

呢個係我個FD的ID[借用的]

我係~Nicole~詩~...唔知點解我頭先玩玩下i-see``回緊人地post/..發表的時候`佢話我登出左..之後我就再登入啦`但佢又話我用戶名or密碼唔正確...我try左幾次..佢都仲係咁同我講..咁我,而家應該點做好...
壇主``請幫下我啦``plz!!!!

2006-12-2 06:36 PM mango.__.
你申多次*
可能你禁錯左

2006-12-2 06:37 PM 索女喪屍機關槍
想問下咁禁錯左d咩呀

2006-12-2 06:38 PM mango.__.
可能你打錯左*
你過一陣再試"吾好成日試
好似話 5 次試完就無

2006-12-2 06:56 PM 索女喪屍機關槍
[quote]原帖由 [i]MANGO.芒果[/i] 於 2006-12-2 18:38 發表
可能你打錯左*
你過一陣再試"吾好成日試
好似話 5 次試完就無 [/quote]
我肯定自己冇打錯架喎.....

2006-12-2 08:12 PM D!N-SHEUNG`:)
[quote]原帖由 [i]jakeho[/i] 於 2006-12-2 06:56 PM 發表

我肯定自己冇打錯架喎..... [/quote]

[align=right][color=Red][size=3][font=細明體][b]甘你系名錯定pw錯?![/b][/font][/size][/color][/align]

2006-12-2 08:14 PM D!N-SHEUNG`:)
[quote]原帖由 [i]`FRAN..[/i] 於 2006-12-2 08:12 PM 發表

甘你系名錯定pw錯?! [/quote]

[align=right][color=Red][size=3][font=細明體][b]我見你刀知自已個名..甘應該系pw錯..pw錯就去依度改番lah`!

請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/b][/font][/size][/color][/align]

2006-12-4 10:00 PM
試下用論壇功能>忘記密碼
唔得再直接找熱血小子

頁: [1]
查看完整版本: T_T點解.....壇主請入!!!