I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 做唔到..唔好應承我啦><"

2006-12-4 07:07 PM iamhere
做唔到..唔好應承我啦><"

[size=3][color=Purple]我真係唔明點解要俾個希望我呀...
你明明話會等我..到頭來呢?!
到頭來你已同第2個女仔一齊啦~~
仲要騙我..話無女朋友!1
又話好愛我..如果你等唔到同我講聲咪得囉!
係咪要到我鍾意左你既時候..先要同我講你同返佢一齊呀!!!!!!
仲有呀,,你話過應承我既野一定會做ka!!!
到頭來呢?咪都係反口..對你真係好好好好失望呀!!!
做唔到咪唔好應承我囉.....=[[/color][/size]

2006-12-4 07:49 PM 影*
如果人地唔係同你拍拖.. 中意第個都好正常..

佢都唔會估到你會係呢個時候中意佢..

but still be hapiii.. =]

2006-12-4 09:06 PM kAYa}=D
你 拖 咁 耐..
係 男 人 都 會 走 啦..
無 曬 引..

2006-12-4 09:46 PM InEz`
你唔係同人拍拖,,,佢就更係會走啦,,,

2006-12-4 10:34 PM 笨小喵
男仔系咁嫁喇...* 應成左既野...係做吾到嫁喇..好似我鍾意果個男仔丫..佢應成左我好多野嫁..不過佢做得到..因為我信佢...=]

2006-12-6 08:10 PM 憶綾
你要佢等你?
d男仔唔會咁傻嫁..
我以前個bf都守唔到對我既承諾la...
lee d唔守承諾既男仔,
要唔要都罷...

2006-12-6 08:15 PM 小ying`.
男 仔 就 係 咁 嫁 啦 ,,
所 以 呢 個 世 界 就 係 冇 永 恆 Na ,,
就 算 話 會 為 你 做 咩 做 咩 ..
之 後 咪 又 係 騙 你 ..
呢 D 男 仔 唔 值 得 你 愛 丫 ..
唔 好 唔 開 心 啦 T^T

2006-12-7 09:57 PM insidemymind
係囉..d男唔唔會等架其實,
機會走了便沒有的了!
開心d啦,
冇左咪下個囉!
nevergive up!

2006-12-9 07:10 AM `NiCole=)
男人都不是好東西-OO-""
                                      講大話最叻~_~

2006-12-9 04:02 PM 愛麗絲.雪仙兒
[color=#00ff6d]真慘呢....

比男人玩左一餐。[/color]

頁: [1]