I-See 論壇 » 笑話區 » [轉貼] 三個少少女...一齊去相體

2006-12-5 06:02 PM CHF`
[轉貼] 三個少少女...一齊去相體

有三個少女甲乙丙去相體...但因為得一個型男...唔夠分...所以媒人婆就諗左條計出來...
媒人婆說:而家有副pair牌..你地三個抽....抽最大的...就可以同型男相體...當然最小的...就同薯仔相體喇...
咁佢三個就戰戰兢兢咁抽..喇......
甲一抽就抽左鑽石三..最小...就無奈地都去見見喇...見到個男仔之後...嘩..禿頭口臭又有新紀...唔係下ma...甲就即閃...
乙同丙都好驚....丙心諗....唔可以抽最細的...丙就好似賭神上身咁......一抽 抽到黑桃ace...勁開心...
乙就好無奈喇....但都會去相體喇...見到個男仔之後...佢老到就黎死...又爛牙...乙立即跑走了....
丙就唔理咁多....好開心咁準備去同型男相體喇....一見到個型男....嘩...外表勁靚仔...又高大.. 又健碩...丙就同男仔主動開始談天...
丙:你好嗎?
型男: ...
丙: 你個乜唔講野呀...? 我見到你好開心呀...你咁靚仔....
型男: ...
丙: 你唔講野...做乜又黎相體呀?
型男:點會抽到最細架.....無理由抽到最細架.....

2006-12-5 06:24 PM lisme
hahahahaha.............

2006-12-5 06:39 PM S0.J!LL`:)
咁搞 野Ge  xp !
個 男仔講得好搞野-w-

2006-12-5 07:44 PM kayiu113
唔明bor...........            :em36: :em36: :em36:

2006-12-6 01:52 PM ___{siU;恩`-!}
個男仔好搞笑哇`

xdd`

2006-12-6 07:12 PM popo29
唔係<你個乜唔講野呀!>  係<你做乜唔講野呀!>

2006-12-6 07:18 PM 屎忽鬼{儀}`
哈哈!!

十卜u...

2006-12-19 09:37 PM 屎忽鬼{儀}`
= ="""""""""""

2006-12-21 06:55 PM 乂啊聰乂
你咁都唔明....個男仔同d女仔一樣=.=又係抽牌=.=抽到最細=.=末到最豬一起=.=

2006-12-22 10:56 AM ※小天使※
哈哈...
不錯...

頁: [1]