I-See 論壇 » 笑話區 » 在女孩眼中帥哥與醜男的分別

2006-12-8 10:15 AM 琳琳豬
在女孩眼中帥哥與醜男的分別

帥哥微笑--->陽光, 醜男微笑--->猥瑣
帥哥對自己微笑--->討厭, 醜男對自己微笑--->變態
帥哥留鬚--->不羈, 醜男留鬚--->不修邊幅
帥哥看書--->斯文, 醜男看書--->書呆子
帥哥做運動--->活力, 醜男做運動--->減肥
帥哥睡著了--->可愛, 醜男睡著了--->懶惰
帥哥口甜舌滑--->風趣, 醜男口甜舌滑--->流氓
帥哥一言不發--->冷酷, 醜男一言不發--->自閉
帥哥對女士禮讓--->風度, 醜男對女士禮讓--->不安好心眼
帥哥耍温柔--->體貼, 醜男耍温柔--->娘娘腔
帥哥裝豪邁--->男人味, 醜男裝豪邁--->粗漢一名
帥哥的頭髮被風吹起--->瀟灑, 醜男的頭髮被風吹起--->頭皮別飄過來!
帥哥拒絕了自己--->感到惋惜, 醜男拒絕了自己--->死同性戀
帥哥放了個屁--->一定是旁邊那個醜男幹的!

2006-12-8 11:01 AM 屎忽鬼{儀}`
哈哈...

都講得幾岩喎!!

2006-12-8 12:53 PM 臭紫``
哈哈,,好搞笑,,
不過又幾岩既,,*

2006-12-8 05:43 PM YAMMI
好笑o!!!!!!!!
超好笑~

2006-12-8 07:12 PM 牧野由依
看過了 ,
不過真的寫得很對。

2006-12-8 07:34 PM TIFFANY‵
嗯嗯...
好岩好岩...
好好笑呀~~

2006-12-8 07:42 PM 巴黎之冬
都幾搞笑
十卜你

2006-12-10 01:20 AM 流浪汗
帥哥的頭髮被風吹起--->瀟灑, 醜男的頭髮被風吹起--->頭皮別飄過來! <----------超正XD
好岩=OO=` 有D我真係咁諗- -

2006-12-10 01:29 AM 譚臭魚
醜男拒絕了自己--->死同性戀
[color=Purple]係都5要佢啦...點會會佢拒絕呀xdd[/color]

2006-12-10 01:44 AM yeeyee
[color=hotpink]
講 得 有 道 理 !!
我 100% AGREE !!
[/color]

2006-12-10 03:27 PM 文文荷
我覺得幾有 道 理

2006-12-10 10:00 PM siiub
吾錯吾錯,,,
講得岩""

2006-12-11 12:41 AM 醜女
哈哈~
好好笑,
我諗大部份人都係咁諗

2006-12-11 05:17 AM {chin}
好笑-  -
最後果個卸博 =.=

2006-12-11 01:21 PM °LiLLian
帥哥的頭髮被風吹起--->瀟灑, 醜男的頭髮被風吹起--->頭皮別飄過來!
e個勁!!!

2006-12-11 02:42 PM {離.~恨
又真係幾好笑喎..十卜你.....

2006-12-11 05:43 PM mikii
哈哈..
講得好好ar!

2006-12-12 07:57 PM [穎]]
哈哈,,
講個好岩~//

2006-12-24 05:54 PM 凍可樂
真係好大分別-  -

2006-12-25 12:47 AM 東方之豬
又好笑
講得岩
唔錯呀