I-See 論壇 » 頭像評評站 » 媽媽的. ..冇網上?

2006-12-9 11:45 PM 牙帽''
媽媽的. ..冇網上?

2個BANNER. .
返工勁慘真係. ..唉. ..日日都詔得唔係幾開心
返工返到噤樣- - . ..都係因為$. ..
你地話$幾噤重要. ..多野做到死. ..
又要比人話你做錯咩咩咩
明明係佢自己做錯左就係到話你. ..
哂氣真係對住果D噤既人. ..
今日公司仲話. ..過多幾日. ..WWW都冇得上
9:30AM之前,1-2點,7點之後先可以上到,.
真係幾噤仆X= = . ..
媽媽的

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-9 11:52 PM F!esTa:P
2個BAN都好好~

第一個好的FEELING好令人眼前一亮哇!

2006-12-10 12:00 AM Tracy〞☆
左邊的MIKI隻眼怪怪地咁..我隻眼有問題??
唔加字落BAN到GE?

KAME的那個美化美得幾好AR..
不過字色麻麻地..

整體兩個也不錯..
SSUPPORT..=]

2006-12-10 12:05 AM 牙帽''
[quote]原帖由 [i]Tracy〞☆[/i] 於 2006-12-10 12:00 AM 發表
左邊的MIKI隻眼怪怪地咁..我隻眼有問題??
唔加字落BAN到GE?

KAME的那個美化美得幾好AR..
不過字色麻麻地..

整體兩個也不錯..
SSUPPORT..=] [/quote]

好在你講一講- - . ..UP錯圖

2006-12-10 12:46 AM SCORPIO
KAME好似黑左d
第二個字唔match
兩個ge feel都唔錯的說  =]

2006-12-10 08:21 AM 熊 
帽 帽 整 的 東 西 真 係 愈 黎 愈 美 喔 >0<" 美 化 真 的 不 錯 啦 .
MIX 都 MIX 得 很 好 ! MIKI 的 那 簡 而 美 喲 * 我 也 想 要 XD

2006-12-10 09:49 AM RAIKE
龜的美化很好
整體十分好
MIKI的字唔太 MH
其他都很正

= ]

2006-12-10 11:05 AM herher``
美 is very good ..
feel and design is not bad ..
miki words is not match ..
support=]

2006-12-10 11:32 AM 恩恩恩恩`
第一個既美化不錯喔,感覺好舒服` =D

2006-12-10 11:55 AM iamBONNIE
kame 果個好靚
色好靚
miki  左圖擺既位有點怪
整體唔錯

2006-12-10 11:56 AM AR琪
kame的美化唔錯 白滑

miki的字唔係好match 其他唔錯 : ]

2006-12-10 12:09 PM wsyan.
[b]THE FIRST ONE IS GOOD ;]
AS WElL AS THE SECOND ONE `xD
ADD OIL IN YOUR WORK -!`=]*[/b]

2006-12-10 12:14 PM hirochan
KAME既美化好勁,,CAP圖好難美,,,
MIKI的不錯,,BT我諗銳一銳會更美,,

2006-12-10 12:52 PM KAKAYEE:]
第1的美化很棒的喔 .. 整體不錯
第2的字不match ..

2006-12-10 01:11 PM 德德-v-
都幾令呀''
第2個令令呀''
吾錯呀''

頁: [1]
查看完整版本: 媽媽的. ..冇網上?