I-See 論壇 » 頭像評評站 » um... -v-'

2006-12-10 09:17 PM cat.
um... -v-'

就快考試 = =要死去溫書 -v-"

請切換完整版來瀏覽圖片和連結

仲有 ,,
**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-10 09:26 PM Demon.
MAKI..BG好似5多襯..但BG好好
REINA條頸好黑`
KAY的好美..但MIX得麻麻
其他好好..

2006-12-10 09:29 PM cat.
[quote]原帖由 [i]hazuki[/i] 於 2006-12-10 09:26 PM 發表
MAKI..BG好似5多襯..但BG好好
REINA條頸好黑`
KAY的好美..但MIX得麻麻
其他好好.. [/quote]
條頸又真係幾黑~3~v 冇咩留意d陰影位添 XDD
KAY果幅原圖係咁, 我冇MIX過
THX

2006-12-10 09:47 PM AR琪
d bg好正  

reina9美化唔係好襯個ban 其他好正  ; ]

2006-12-10 09:59 PM 灰;
第4個美化得麻麻..字型都唔太襯..第3個最令...其他既OK啦..系字型問題囉

2006-12-10 10:13 PM RAIKE
字型很好
MAKI 美化唔使咁朦 ..
REINA 美化有點唔 MH
其他都很好 = ]

2006-12-10 10:32 PM F!esTa:P
我覺得第一幅bg可以淡d~

reina may得好 black~

kay的紋太深~
整體may化不錯~十卜~

2006-12-10 10:41 PM wei.
REINA 個張..美化唔太好,,
佢條頸好黑呢@@"
框色唔多襯"
下一張..字幾得意"都係框色唔襯=0="
再一下張唔錯,, FEEL 幾好"

2006-12-10 11:13 PM KAKAYEE:]
全都蠻不錯的呢 ..
reina 頸方面太黑 ..
kay的美化不太好 ..

2006-12-11 07:37 PM cat.
AR琪  -  thx a lot =]
CA` - 是嗎
arigato_raike - 諗住濛少少襯d - -VV 哈哈 thanks
LovE菲’ -我電腦睇都幾淡架喇 XDD thx~
W__蠢-E..I - =.= 美化果時留意唔到 T^T thx
KAKAYEE:] - thx kayee

2006-12-11 07:50 PM iamBONNIE
好靚 =v=
maki 果不美化矇左 dd
田中果個美化好正 :D
KAY 既唔錯
美化好靚 *V*

2006-12-12 12:51 PM hirochan
樓主弄的圖很美呢,,,
MAKI的同REINA的BG好COLORFUL呢,,,
好鐘意REINA哥張...第一張MIX很好,,第二張美化有D唔襯,,,SUP//

頁: [1]
查看完整版本: um... -v-'