I-See 論壇 » 你賣我買* » [出售]袋.33.褲.鞋.雜貨等=〕〕

2006-12-12 05:40 PM 愛粟
[出售]袋.33.褲.鞋.雜貨等=〕〕

[align=center][align=center][b][color=Lime][size=4]面交需知:
只可小西灣[下午5:00至7:00]面交!
只可測漁涌mtr面交![時間係大家傾:w13: ]

郵寄需知:
所有貨品如要郵寄郵資是買家付的!!
郵資$1.4-$20不等!
因為0的袋都幾重,所以郵資都幾多!
如郵寄本人接受入錢/郵寄錢!
寄失是不負責的!

岩GE最好pm我,因為我經常唔記得check post=}}
MSN::bp3218@hotmail.com[/size][/color][/b][/align]

袋:

金色boxing袋!好大個!去街用最岩!$35即sell
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

CR斜咩袋!95%新,可以放好多野,上課最岩!因為好新,所以貴小小.$40即sell

CR斜咩令袋!98%新,仲大過上面個個&新過上面個個,所以都係貴小小.$42即sell

CR桃紅色超大袋!呢個袋勁大,仲99.9%新,顏色好sharp!去trip,出街,上課都一定岩!$50即sell

黑色大大斜咩袋!可以放好多野!100%new∼$35即sell

檸檬清爽脫毛膏$25

香薰凍身收緊啫喱$20[[薄荷香薰,收緊減肥,有效收緊鬆馳肌肉,回復柔滑緊緻]]

背心外套[100%NEW]係CWB買的!完價$59.9!現售$39.9

玫瑰手lin!$8/1

銀色 + 淡金色 婆仔鞋!$15{34-36SIZE}

小小就揹心!$15,,牛仔短褲$20

間條短就嬲!$20,,89揹心!$25,,波點裙!$20

波點短嬲仔!$30,,CR揹心!$15,,黑色7分褲!$12

白色短就長嬲!$25,,綠色泡泡裙!$30

KT日本錢包仔!$30

EAMILY 勁令筆袋![100%NEW & REAL]]$35

黑色睫毛液,$25

puma淺藍色令令斜咩袋!90%新!$20

眼線筆,,$8

THE DAVINCI CODE 簿!$25[100%NEW]

玫瑰像根!$6/1

短褲[[s size]]

Pencil BAG1

黑色lace底令33,,$35

[quote]
呢到仲有好多野ga^3^"::請切換完整版來瀏覽圖片和連結[/quote][/align]

2006-12-13 07:01 PM 愛粟
PUSH=))
No OnE hElP mE MA?

2006-12-13 09:26 PM candy妹
眼睫毛X..CAN換野MA?PM

幾新?

2006-12-14 03:20 PM 愛粟
[quote]原帖由 [i]candy妹[/i] 於 2006-12-13 09:26 PM 發表
眼睫毛X..CAN換野MA?PM

幾新? [/quote]
[box=#99FFFF][color=#3fff00]sor 呀,,因為等錢用,所以唔交換了!
我只用過1次only=]][/color][/box]

2006-12-14 06:04 PM 索女喪屍機關槍
[手lin..]thing 066..係咪手繩??主色係咪黃?

2006-12-14 06:10 PM Hey!Say!JUMP
BOXING袋平D啦~

2006-12-14 06:36 PM 愛粟
[quote]原帖由 [i]love_kwan95[/i] 於 2006-12-14 06:10 PM 發表
BOXING袋平D啦~ [/quote]
冇得平ga la!!
我本身sell$50ga~

2006-12-14 06:41 PM 愛粟
[quote]原帖由 [i]jakeho[/i] 於 2006-12-14 06:04 PM 發表
thing 066..係咪手繩??主色係咪黃? [/quote]
yes^^would u like??

[[i] 本帖最後由 愛粟 於 2007-2-15 04:23 PM 編輯 [/i]]

2007-4-30 07:17 PM J!-LiN`.]
[b][color=#090000]波點短嬲仔

$ 25 可以嗎 ..??[/color][/b]

2007-5-2 09:47 PM dingdong
小小就揹心!$15
我想要呀!!

頁: [1]