I-See 論壇 » 心事討論區 » 發洩區 » 好亂...唔知點好...

2006-12-12 10:45 PM YAMMI
好亂...唔知點好...

今日我地談開唔開聖誕聯歡...
佢地有幾個男仔一直都唔鐘意我地ga安排...
死都唔想開....
我頂...佢唔想開關我咩事ar???
佢地都仲有人想開ga嗎....
佢地個老大都行lo....
氣死我la!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

之後成班女仔又大家唔鐘意大家咁...
我唔知你地想點ar....
放過我la!!!!

p.s...我係班長...要維持佢地....所以我有份....

[[i] 本帖最後由 y4262002 於 2006-12-12 10:46 PM 編輯 [/i]]

2006-12-14 11:05 AM 小咀彤
如果係咁`傾多陣都唔得`咪搵老師囉`
叫佢出最後決定

2006-12-14 09:12 PM 彤兒`
話知佢地牙!你唔知點,米揾老師lo!!
仲有!同佢地講:[ 你地咁叻,米走上台做馬溜戲l !!再唔係,米唱christmas  song  lo!!]
同老師講:[x老師,我真係搵唔店佢地la!!]

不過,我驚會有人串你 ><’’’’’’’’
hope  you  will be well  l ! !

2006-12-14 09:18 PM 櫻翎
[align=center][color=black]唔..

呢D拗{叫}實有架喇,,

好似我地MUSIC CONTEST咁,,

唱咩歌啊果D都有..

我地幾個LEAD佢地既,,

其實係自動走出黎LEAD佢地,,

變左佢地唔多唔少都會有D唔GUR我地,,

同埋我同果2個女仔都成日好惡咁鬧佢地,,

因為佢地成日系練果陣玩 -_____________-''

但係系我地既帶領之下,,

我地入左決賽,,

我地好開心架..

但係跟住落黎我地準備決賽練習果陣,,

都要改下我地既態度,,

因為大家都係讀同一班,,

如果內部都有拗{叫},,

就盡量SOLVE左佢,,

如果唔係班人就會唔團結,,

第時做咩都唔順利架喇 @@

哈哈我好似離左題添,,

你果方面,,

由於你係班長,,

責任會更加大,,

你可以心平氣和咁同佢地講,,

話而家係認真既,,

唔好玩唔好意氣用事住,,

男仔女仔既意見都聽下,,

因為搞PARTY都係想開心姐,,

一係唔好搞,,

一搞梗係要全部都開開心心架啦* ; )

+OIL喇`'[/color][/align]

2006-12-14 09:21 PM jlohene
佢地咁煩既.........==

頁: [1]
查看完整版本: 好亂...唔知點好...