I-See 論壇 » 學校區 » 迦密聖道中學 » 已離世. .. 無能為力 ''

2006-12-21 04:39 PM 匿名
已離世. .. 無能為力 ''

唔知有邊個去左繆志豪個追思會. ..''
我發覺好多人都好冷血. ..''
3E. .. 堅持住呀 `

本身想去個追思會. ..
但係最後入左去寫左張慰問卡就走左. ..
難道你身邊的人離世. ..
你不會難過嗎 ?

2006-12-21 05:10 PM 匿名
我冇去,,

BUT聽到佢離世的消息都有唔開心,,

3E班的唔好唔開心啦!!

[[i] 本帖最後由 yanco``千 於 2006-12-21 05:16 PM 編輯 [/i]]

2006-12-21 05:10 PM 匿名
冇去牙!!!

天個下咁~

[[i] 本帖最後由 雪霜 於 2006-12-21 05:12 PM 編輯 [/i]]

2006-12-21 05:28 PM 匿名
好慘牙佢...得14歲炸,,
點解佢咁吾好彩嫁!?
我同佢吾熟,,不過刀好難過牙....
追思會想去但要去CHOIR聯歡會...
唉..佢D好朋友...吾好吾開心喇...

2006-12-21 06:13 PM 匿名
我雖然唔識佢,但都希望佢D FD 同3E班唔好咁傷心...........

2006-12-21 06:46 PM 匿名
我都唔識佢,,
但係我都想3e唔好咁唔好開心,,

2006-12-21 07:29 PM 匿名
好啦,,多謝大家支持我地班,,我地班會冇事架

主懷安息啦,,繆豪,,我永遠都會記住你呢個好兄弟!!!!

2006-12-21 07:29 PM 匿名
雖然唔識佢,,,
但係聽到有D可惜LO,,,,
見到好多3E GA人喊=(
我諗E D情況無人想GA,,,,
BECAUSE我小學都經歷過,,,
所以我知E種感受有幾難受,,,,

2006-12-21 07:51 PM 匿名
我有去到.,.,好多人喊 ...
男都有 ....
希望大家經過佢呢件事後..
更加識得珍惜,知道生命可貴=[

2006-12-21 07:57 PM 匿名
我都唔識佢
BUT 我個班KNOW HE D人ALSO 喊 咗
他可憐AR...14歲炸...

2006-12-21 08:49 PM 匿名
大家請請不要傷心,,就像老師所說,,我們不是永別,,只是暫別!!!
生老病死是人別鞋的經歷,,不要再為這件事傷心
我們可以做的事,,就是考好這個試吧
努力吧,,大家

2006-12-21 09:07 PM 匿名
我本身想去+
但係吾知幾點

2006-12-21 09:13 PM 匿名
[color=Black][size=2]點解我完全吾知有追思會Ge?![/size][/color]

2006-12-21 10:35 PM 匿名
貓 佬 / ~ \ `

[color=#ff0076]  .... /____________\ [/color]

3 E 要 開 開 心 心 咁 生 活 !;*

2006-12-21 10:36 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]`[!喵-W-[/i] 於 2006-12-21 10:35 PM 發表
貓 佬 / ~ \ `

.... /____________\

3 E 要 開 開 心 心 咁 生 活 !;* [/quote]
佢屋企人都要!!

2006-12-21 11:47 PM 匿名
[quote]原帖由 [i]林[邦][/i] 於 2006-12-21 07:29 PM 發表
好啦,,多謝大家支持我地班,,我地班會冇事架

主懷安息啦,,繆豪,,我永遠都會記住你呢個好兄弟!!!! [/quote]

咁岩路過既3E人~
都係林肥個句...多謝大家支持我地班,,我地班會冇事架

2007-1-11 06:41 PM 匿名
仲記得個日我喊到收唔到...> <

2007-1-11 08:47 PM 匿名
希望3E班ge人唔好咁唔開心la∼
雖然我都係唔識佢...
但係都好難過呀>.<

頁: [1]
查看完整版本: 已離世. .. 無能為力 ''