I-See 論壇 » 頭像評評站 » MERRY X'MAS

2006-12-24 04:23 PM 牙帽''
MERRY X'MAS

今日我. ..開POST了. ..好努力呢我. ..
整左2個BANNER比自己. ..X'MAS快樂. ..
我BUY左好多野LEI排. ..覺得自己好有$= = . .
BUY左NEW既電腦呢. ..MP3啦. ..同埋電話. ..WOO
所以我今日閉左相. ..
想睇可以回POST. ..POST埋係到. .>XD. ..
我好小係會員果到開. .唔識D人都= =
係到開反而多D人識真係. .XD. ..

**** 付費信息,已經隱藏 *****

2006-12-24 04:34 PM RAIKE
twins :: 字下面那堆白色有點怪
底深左 d d ..
sayu ban :: 右圖的陰影特別黃 x]
其他都幾好
reina . 2nd :: 字型唔太襯

冇評的都很好 .
整體很不錯 = ]

2006-12-24 06:10 PM AR琪
twins的字唔係咁襯
miki的mix得好靚
sayu的美化覺得模左少少
其他唔錯 support : ]

2006-12-24 06:28 PM 灰;
miki的mix得好正..
twins的就x'mas d 字型唔襯
hd就太光
sayu.reina果2個美化都好白好滑.幾好
不過sayu的那個右邊太多tt了
最尾reina的那個框唔襯

2006-12-24 07:54 PM TWING
全 都 mix得好好 ... 色好正 ...
不過字都不太好 .. 其他都好正呀

sup

2006-12-24 11:43 PM iamBONNIE
miki 果個好型
twins .. 右邊 sa 塊面擦左 d 底色會好 d
reina 兩個 .. 字型唔太襯
sup

2006-12-25 12:02 AM 蒙妮卡x]`
TWINS 同 SAYU 上面果個 " MERRY XMAS " 字型不太襯,,
而且 SAYU 果個串錯字了 XD

MIKI MIX 得好靚,,
NONO HD 好陽光好正 XD

sup!
聖誕快樂 =]

頁: [1]
查看完整版本: MERRY X'MAS