I-See 論壇 » 學校區 » 迦密聖道中學 » 頂,,pccw(網上行)簡直係一間垃圾公司!!!!

2006-12-28 09:29 PM 匿名
頂,,pccw(網上行)簡直係一間垃圾公司!!!!

pccw都唔知咩事,,
  人地間間都上得返網,,
       網上行果d就冇得上,,
         證明pccw係一間垃圾既野
           仲有冇人係用pccw架??

2006-12-28 09:31 PM 匿名
算啦,   唔好咁啦 ,   佢地都好想你地上到網架,  心平氣和 d 啦

2006-12-28 09:32 PM 匿名
我 係 HKBB ...  香 港 寬 頻 .. 今 朝 已 經 上 到 !

2006-12-28 09:33 PM 匿名
同你一樣用pccw...msn.icq.上網.online game 全唔ok........

2006-12-28 09:36 PM 匿名
[color=Black][b]我都係-,-"
但係佢地平時都比其他公司好啦=-=
佢地多人用先搞唔掂姐~ ~" [/b] [/color]

2006-12-28 09:37 PM 匿名
我都係PCCW..仲係上唔到-O-

2006-12-28 09:39 PM 匿名
[color=Red][size=3]火[/size][/color] 係 正 常 Ge...*
~我 想 講 吾 一 定 係 PccW 問 題 嫁`
~不 過 你 係 度 講 都 幫 你 吾 到``
~一 系 你 去 PccW 間 總 公 司 度 投 訴 喇...*
~但 系 我 吾 肯 定 有 用 嫁``
~不 過 我 精 神 上 支 持 你``
~哈 x2

[[i] 本帖最後由 顛喵﹏。 於 2006-12-28 09:43 PM 編輯 [/i]]

2006-12-28 09:40 PM 匿名
我都係網上行 ` 我上到msn . xg 喎 .

2006-12-28 09:50 PM 匿名
我公司係用PCCW-,-
搞到成日都N唔到MSN= =+

2006-12-28 10:05 PM 匿名
我都係用PCCW
不過我都上到網

2006-12-29 12:16 AM 匿名
[quote]原帖由 [i]林[邦][/i] 於 2006-12-28 09:29 PM 發表
pccw都唔知咩事,,
  人地間間都上得返網,,
       網上行果d就冇得上,,
         證明pccw係一間垃圾既野
           仲有冇人係用pccw架?? [/quote]
我都係PCCW喎

2006-12-29 02:31 PM 匿名
我都係pccw,,
有d網上唔到,,
online game都玩到,,
on唔到msn,,
pccw又有時on到msn有時on唔到

2006-12-29 02:35 PM 匿名
我系 PCCW  真系好癈 ><' 冇事就好 !

有事癈到甘... 唉 !

2006-12-29 05:08 PM 匿名
我都係pccw...
但我上到網..on到msn-____-"
不過慢左d姐...-0-"

2006-12-30 12:30 AM 匿名
攪Q錯呀,,平時個個月比咁多錢,,now整到咁= ="

頁: [1]