I-See 論壇 » 手機討論區 » 呢4部手1機大家會買邊部??(最少揀一部)

2007-1-1 07:55 PM 一牙珊一
呢4部手1機大家會買邊部??(最少揀一部)

請大家揀完之後~解釋點解你會買呢部~THX...:em49:

2007-1-1 07:56 PM 一牙珊一
LG U400 (請切換完整版來瀏覽圖片和連結
SAMSUNG B600 (請切換完整版來瀏覽圖片和連結
SONY ERICSSON W850i (請切換完整版來瀏覽圖片和連結
SAMSUNG 705SC (請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2007-1-1 08:04 PM 傻珊Jee
SONY ERICSSON W850i
多功能囉......同埋好似有視像(吾知係咪)

2007-1-1 08:09 PM maniii.
W850i~ 因為功能幾好,同4部之中外型最靚;

2007-1-1 08:15 PM 瑩-YA!
你不如等多一陣...遲d出w850i...機王黎ga~

2007-1-1 08:20 PM 一牙珊一
回應瑩-YA!:w850i唔係出左啦咩???咩機王呀??可唔可以返黎解釋下呀-.-

2007-1-3 12:49 AM 瑩-YA!
[quote]原帖由 [i]一牙珊一[/i] 於 2007-1-1 08:20 PM 發表
回應瑩-YA!:w850i唔係出左啦咩???咩機王呀??可唔可以返黎解釋下呀-.- [/quote]
soory...係k850i...><

2007-1-3 09:27 PM 一牙珊一
冇呀~係咪sony ericsson架~得k800i咋呴最多~再返黎解釋多次啦得唔得呀

2007-2-10 09:02 PM JaneJane
係我就會簡w850i...
因為我本身就好中意呢種機~~

2007-3-12 08:57 PM 笨`=]
[color=Blue][font=Georgia]我 會 簡 w850`
    因 為 我 特 別 鍾 意 SONY 果 D 機-/\-"i[/font][/color]

2007-5-25 09:35 PM 41度...F
SONY ERICSSON W850i----因為亞綸都係用e部!!!

頁: [1]