I-See 論壇 » 你賣我買* » 急放:: 衫+褲+裙* {加左野}

2007-1-3 03:09 PM K0K0
急放:: 衫+褲+裙* {加左野}

[align=center]買家需知
1 - 唔好玩野喔 ..
2 - 貨品出門.. 恕不退讓
3 - 有興趣ADD ME:: [email]RAINKO_0625@MSN.COM[/email]
4 - 只限面交.. 地點:: 旺角火車站 / 旺角地鐵站  (1月7號,, 星期日交收)..時間未知..
5 - 請不要比大紙.. 最好10蚊紙+20蚊紙+50蚊紙.. (因為我冇得找) =]
              希望有人買啦.. 因為等錢駛丫.唔該幫幫手.... =]
6 - 如果有野岩.. 留POST先..... THZZZZZZZZZZZZ[/align]

1 - 波點褲 .. 未著過的.. 原價$$$60.. 而家$$$40*
請切換完整版來瀏覽圖片和連結

2 - 像筋頭裙.. 著過2次的.. 原價$$$70.. 而家$$$40*

3 - 牛仔裙.. 冇著過的.. 原價$$$100.. 而家$$$50* (買左返黎覺.. 著得唔好睇)

4 - 紫色蝙蝠袖冷衫(入面可著樽領衫) .. 原價$$$ 70.. 而家$$$40*

5 - 黑灰長袖衫.. 著過幾次.. 原價忘記了.. 而家$$$50*

6 - 黑色褲(我著長左).. 冇著過的.. 原價$$$ 70.. 而家50*

7 - 灰色冷衫.. 著過幾次.. 原價$$$ 80.. 而家$$$ 40*

8 - 襪褲.. 全新的.. 而家$$$30*

9 - 紅色頸巾.. 全新的.. 原價$$$60.. 而家$$$30*

10 - 惡魔在身邊小說.. 原價$$$50.. 而家$$$30*

11 - DHC HAND CREAM .. 原價$$$70.. 而家$$$40*

12 - 單咩袋 / 斜咩袋 (可2用).. 原價$$$ 90.. 而家$$$50*

[[i] 本帖最後由 K0K0 於 2007-1-4 09:22 AM 編輯 [/i]]

2007-1-3 11:51 PM K0K0
推 ....真係急放的 ...加左野丫 ... !!    =]

[[i] 本帖最後由 K0K0 於 2007-1-4 09:22 AM 編輯 [/i]]

2007-2-4 04:35 PM D!N-SHEUNG`:)
死圖 ..-\/\/\/\/\/-"
全部死晒-3-"

2007-2-4 04:42 PM K0K0
去呢到..   =].

頁: [1]