I-See 論壇 » 吹水區 » 女仔鐘意一個男仔既時候會點樣?

2007-1-3 07:09 PM lilyandlily
女仔鐘意一個男仔既時候會點樣?

女仔既心意. . .真係好難猜到的. . .

2007-1-3 07:16 PM yenyan
我會有時偷望佢lo..
^.^

2007-1-6 07:48 PM 小蜜桃
成日望住佢(偷望) & 係佢同班朋友傾計時答下嘴.....哈哈!!

2007-1-6 07:50 PM CHARMAINE晴
偷望佢...成日係個男仔面前同第二個男仔玩...對佢忽冷忽熱...成日引佢笑...講笑激佢等佢追打你...借意/間接問佢有冇女朋友...

以前都會咁...

岩岩失戀...無對象...@@"""

2007-1-6 09:30 PM JOD!E
以上既野都系既,,

2007-2-22 05:12 PM lilyandlily
[quote]原帖由 [i]JOD!E[/i] 於 2007-1-6 09:30 PM 發表
以上既野都系既,, [/quote]

really,,u ar??

2007-2-22 05:14 PM lilyandlily
[quote]原帖由 [i]綠茶妹B[/i] 於 2007-1-6 07:50 PM 發表
偷望佢...成日係個男仔面前同第二個男仔玩...對佢忽冷忽熱...成日引佢笑...講笑激佢等佢追打你...借意/間接問佢有冇女朋友...

以前都會咁...

岩岩失戀...無對象...@@""" [/quote]

失戀ar........
nevermind...i think u can find a better one ga~~

2007-2-22 06:34 PM 露莎x]`
成日望住佢(偷望)lor................like me...........XDDD

2007-2-22 06:42 PM RACE`
成日偷望佢l0r *V*`

2007-2-22 06:53 PM 韻韻=]
我要扮到好靜同埋會偷望佢-3-

我當然唔會扮到好靚-3-因為我點扮都唔靚XD"

2007-2-23 09:23 AM lilyandlily
偷望...偷望.......
many people like 偷望 their lover ge......XDD

2007-4-4 09:57 PM loveiris830
我會成日偷望佢.......xdd

頁: [1]