I-See 論壇 » 交友區 » 尋覓愛情 » 招真心想拍拖的老公仔>33<

2007-1-6 08:08 PM sharon1314
招真心想拍拖的老公仔>33<

我叫牙詩,,,
1月9日就14 LU...  讀緊中2"
我有哨牙的...不過而家整=]]]]  如果系睇樣的...咁算吧....
我拍過1次拖...之前果個..無FEEL  ..SO散左.....
我住系中西區果邊的...吾一定要住系我果邊先做得架=]]
我系3台的...
想睇樣ge...msn俾你...
MSN : [email]sharon-lee1314@hotmail.com[/email] <----有意者add我吧...

[[i] 本帖最後由 sharon1314 於 2007-1-6 08:24 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 10:33 AM sniperkelvin
delte

[[i] 本帖最後由 sniperkelvin 於 2012-5-11 12:50 PM 編輯 [/i]]

2007-1-8 04:47 PM Lucius
sharon這個名不太好, 給人一種怪怪的感覺.

通常叫sharon可能是有錢大方的美女12%, 樣子平平但心地善良20% , 心裡善良但很胖 50%, 以上佳錯, 18%.

不過我想同你做個朋友, 唔知得唔得呢?

希望你唔好介意我呢個無聊ge人.

2007-4-20 09:15 AM naptha
call me

phone no 61378947
msn [email]naptha_1989@hotmail.com[/email]

2007-4-20 08:14 PM 統夜
add左你喇.......
做住fd先喇....

2007-4-29 03:40 AM -100
[email]pb113272001@yahoo.com.hk[/email]

2007-5-15 05:35 PM sharon1314
[quote]原帖由 [i]Lucius[/i] 於 2007-1-8 04:47 PM 發表
sharon這個名不太好, 給人一種怪怪的感覺.

通常叫sharon可能是有錢大方的美女12%, 樣子平平但心地善良20% , 心裡善良但很胖 50%, 以上佳錯, 18%.

不過我想同你做個朋友, 唔知得唔得呢?

希望你唔好介意我 ... [/quote]

唔好意思....
我不是你想像中說的一樣=]
我而家都不是叫呢個名!!***
這個姓名不是我想要的....

頁: [1]