I-See 論壇 » 超自然綜合區 » 轉貼 跳繩的小女孩...佢食人呀!!

2007-1-7 04:14 PM 師奶仔
轉貼 跳繩的小女孩...佢食人呀!!

有一個xx大學o既男仔...
佢成日都比教授留堂....
留到9:00幾...
有一次...佢又比教授留堂...
佢留完堂之後行到去學校門口...
佢見到一個好得意好靚o既細路女...
佢見到個細路女o係到跳繩...
咁我地平時跳繩如果跳到一下都會數1...之後2...咁樣啦...
但係個女仔...就係1....1...1....咁樣跳...
咁個男仔冇理啦...
第2晚...佢又比個教授留堂....留完又見到o個個女仔wo...
但係今次佢就一路跳繩...一路數.5...5...5...
咁個男仔都係冇理....
都第3晚...佢又留堂...留完又見到個女仔o係到跳繩...
個女仔就o係到數..16..16..16...
個男仔好奇走過去...問...「小妹妹...點解你咁夜o係到o既?..你係咪唔識番屋企...不如等我送你番屋企...」
之後個女仔就話「不如你陪我玩....」
個男仔話「好...但係玩完我要帶你番屋企..」
咁個男仔就行埋去跳啦...
點知一跳...個男仔成個人唔見到...好似蒸發左咁...
之後個女仔就o係到數...17..17.17...

[[i] 本帖最後由 `BeR-YL=]! 於 2007-1-17 11:38 PM 編輯 [/i]]

2007-1-7 04:17 PM YinG〞
點解個男仔無 lala 會唔見左 ge....

2007-1-7 05:04 PM 筠筠`
[align=center][b][color=Orange]好驚wor- -[/color][/b][/align]

2007-1-8 11:56 AM 雨〞童話
哇...
咁姐係個女仔會食埋其他人?

2007-1-8 12:23 PM 香蕉糕
=.= 唔係好明喎~!!

2007-1-8 12:25 PM 牛肉-]
[b][u][color=#b600ff]個女仔會食人AR
驚驚A-V-’’[/color][/u][/b]

2007-1-9 09:23 PM *八兩豬*
驚驚
  心血小

2007-1-9 09:37 PM ~英二~
0...係嗚個女仔講個D1...1...1...  16...16...16..牙..呢D係咪佢食左幾多人的人數呢..[color=#ff00e3][/color]

2007-1-11 09:35 PM 童`
下 .. 個細路女點食佢 ?

2007-1-11 10:14 PM Daphne_Sobabe`
嘩~
佢食左16個人呀??
好勁呀
好驚呀
我唔敢唔回呀

2007-1-11 10:47 PM C;
咦 ==你好衰啊'
我心血小..咁嚇人都右...

2007-1-11 10:55 PM 貓妹bb
唔係好明wor~

2007-1-12 05:38 PM 守護天使乂茹
[quote]原帖由 [i]YinG〞[/i] 於 2007-1-7 04:17 PM 發表
點解個男仔無 lala 會唔見左 ge.... [/quote]
因為個男仔被個女仔eat左,

2007-1-12 07:49 PM Rajah
個男仔一跳就消失
之後個女仔就數17...
我估之前都有人跳過
個男仔可能就系第17個!

2007-1-12 08:01 PM Emiりノ〝
好恐怖牙!不過你點可以逼人回post 嫁=,=

2007-1-12 08:11 PM ~1357~
^^禾就吾係幾驚啦..

2007-1-12 08:45 PM hiuwun
好恐怖牙~!!!!!!

2007-1-13 09:17 PM *屎味波板糖*
又係D咒語POST
唔回你都唔得啦xd

2007-1-18 06:39 PM lipuishan25
點解個男仔無 lala 會唔見左???

2007-1-18 07:24 PM Ying
[code]*如果睇完唔回覆既話今晚小女孩會黎搵你....* [/code]
唔好嚇我啦

頁: [1]